ASTRA - Yeni City

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yeyilmaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
fiyat /performans açısından astra bir adım daha önde...ama astra sorun çıkartmada civic i her zman geçer ..yusufun dedği astralardaki hastalıklar malsef mevcut artı olarak..easytronic şanzıman problemi ve sarj dinamosu problemleri var..koltuk gıcırtısı..elfreni çekiliyken araca otutduğunuzda gelen gıcırtı..ilk kalkıştaki hantallık..bunlar astranın eksileri

civicteki eksiklikler sıfır araç dahi olsa..120 gibi hızlara çıkıldığında frenleme esnasında disklerden gelen rahatsız edici ses..yol sesini fazla alması..ve boya kalitesindeki yetersizlik..ama motor performansı rakiplerinin hepsinin üstünde

alacak kişi bunların arasından tercih yapıp aracını ona göre seçmeli bence..benim tercihim ilk olarak kasanın spor dizaynı, motor performansı ve aracın sorun çıkarmaması olur..o yüzden civic derim

artık city astrada kıyaslanmasın lütfen aynı segmentten araçları kıyaslayalım..cevabı belli olan sorular bunlar eğer aynı fiyatsa araç

dediğim gibi polemik yaratmak amacı ile o yazıyı yazmadım benim düşüncelerim bunlar sadece ve astranın kıstası bencede cıvıc çünkü cıty astranın emsali bir araç değil ama herkezin düşüncesi farklı tabi linkini verdiğim konuda ise takdir edersinizki donanım eksiklikleri haricinde bir çokta problem şikayetleri mevcut tabiki hondanın problemleri var olmaması imkansız zaten bende honda opelden iyi yada opel hondadan iyidir demedim şayet opeli kötü bulsam 2 tane farklı opel modeli kullanmazdım ama şuan bir honda sahibi olarak ve geçmişte opel kullandığım için kendi araç modelimle geçmişteki kullandığım opel modelleri ile kıyas yaptığımda honda bana daha mantıklı geliyor en azından opel kadar konforlu değil onda hemfikirim ama malzeme kalitesi vs.vs. kısımlarında sizlerle aynı düşüncede değilim kullandığım araç 10 yaşında olmasına rağmen hala taş gibi ve sorunsuz eğer benim astramı 10 yaşına kadar kullansaydım bu kadar sorunsuz kalabileceğinden emin değilim neyse arkadaşımızın konusunu fazla dağıtmayalım sonuç olarak kararı kendisi verecek ve opelde alsa honda alsa hakkında hayırlısını diliyorum

Yok dostum ne polemiği. Herkez fikrini söylüyor. Herkezin zevki beğenisi farklı haliyle düşüncelerde farklı.

astra sedan neyi ispatlayacak, astra h kasası, opel kalitesi, çok iyi yol tutuş, geniş bagaj ve iç mekan, 2. elde ve otomotiv pazarında sınıfının lideri bir aracın sedanı daha ne olacak.

honda motor konusunda iyi olabilir ama opelle arasındaki fark atla deve mi! ama güvenlik, estetik ve kalite konusunda opel çok daha önde.
Ben de astra sahibiyim.yanlış anlaşılmasın ama herkes sınıfında lider olduğunu iddia ediyor. arasıra ford cluba da takılıyorum. orda da ford focus sınıfının lideri. Kime göre kim lider? Volkswagene sorarsan da golf lider. Toyotaya göre de corolla lider. kısacası bunlar zevk meselesi. herkesin arabası kendi liginde lider. Yeni araba alacak olanlar siz siz olun. araba sahibine arabasını sormayın. gidin test edin deneyin öyle alın.Bi de eğer imkanınız varsa alacağınız bu iki aracı 2 şer günlüğüne kiralayın. uzun yol kısa yol, dağ taş deneyin. en fazla 400-500 liraya mal olur.

astranın yeni kasası çıkacak bu sene sonunda bekleme şansın varsa bekle yoksa honda city değil ama civic tercih edebilirsin siyah veya beyaz süper ötesi bence

benim fikrim git yetkili servise her iki aracida test yap ver kararini,,hakkinda hayirlisi..Allah kalbine göre versin..

Geri