Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar benim 105 hp lik Bora'm vardı. o tam 197 yapıyordu onu satıp 105 hp lik astra aldım 180 i dahi çok zor geçiyor acaba bu bir problem mi? aracım 30.000 de ve bakımı yeni yapıldı...
astra h den bahsediyosunuz heralde ama bende yazayım 1,6 njoy 5 kişi ve bagaj yüklü halde adapazarı yolunda 195 km yaptı daha yapmadı ama bo araç olsa bu sürat biraz daha artartı ( 17'' jant var tabi buda ister istemez sürati engelliyor )
bendede 1.6 asfra confort var . 170-180 i rahatlıkla basıyor fakat daha yukarı çıkmadım. bassam çıkar gibi . genelde uzun yolda çocuklar yanımda olduğu için korkuyorum
1997 Astra F var bende 1.6 GLS.
Araçta 4 kişiyiz ve bagaj full dolu. İzmir otobanda 180 bastım daha gidicem diyodu. Arabadakiler daha fazla tırsmasın diye ayağımı gazdan çekmek zorunda kaldım.
forumda 1.4 astra g ile 210 yapan arkadaşları tanıyorum üstelik bizim 1.6 ecotech de 180 de 140 da gittiğinden çok daha iyi gidiyor(rüzgar sesini duymazdan gelirse) 200 ü de çok rahat geçiyor belki araban daha yeni olduğundan hız yapamıyordur belki rüzgarr karşıdan esiyordu bunun gibi bir çok etgen var ayrıca arabanın bakımıda çok önemli bakımlı arabayla bakımsız araba asla bir olamaz...
ne 180 ne 200 ben aracımla kastamonudan gelirken 230 bastım ama benin aracım sürekli uzun yolda motoru 200 220 lerde açtım daha 1000km deyken bizim bi akraba 240 ı herzaman vurduğunu söylüyor.bence sizin arabalar şehiriçinde yaşlanmış