Astra'da Son Hiziniz Kaç Oldu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ankara-ist yolunda bolu tünelinde çıktıktan sonra 215 yaptım...ama çok uzun süre 180-190la gittikten sonra yokuş eğimi artınca bu hıza ulaştı..biraz daha zaman ve yol olsa max 225-230 görür diye düşünüyorum ama tabi bu konuştuğumuz hızlar kadran hızı...ben ekranda test modunu açıyorum ve ordaki dijital hız 215 i 200-205 civarı gösteriyodu..aynı şekilde 240 yaparken de gerçek hız 220-230 arası bişeydir...
aynen test mode bendede düşük :(

ankara-ist yolunda bolu tünelinde çıktıktan sonra 215 yaptım...ama çok uzun süre 180-190la gittikten sonra yokuş eğimi artınca bu hıza ulaştı..biraz daha zaman ve yol olsa max 225-230 görür diye düşünüyorum ama tabi bu konuştuğumuz hızlar kadran hızı...ben ekranda test modunu açıyorum ve ordaki dijital hız 215 i 200-205 civarı gösteriyodu..aynı şekilde 240 yaparken de gerçek hız 220-230 arası bişeydir...
eheheh sende benim kafadansın ..aynı yolda aracta iki kişi ve klima kapalı 230 u gördüm...ama 200 e ivmelenmesi çok rahat...sonra egim olacak....

forumda 1.4 astra g ile 210 yapan arkadaşları tanıyorum üstelik bizim 1.6 ecotech de 180 de 140 da gittiğinden çok daha iyi gidiyor(rüzgar sesini duymazdan gelirse:D) 200 ü de çok rahat geçiyor belki araban daha yeni olduğundan hız yapamıyordur belki rüzgarr karşıdan esiyordu bunun gibi bir çok etgen var ayrıca arabanın bakımıda çok önemli bakımlı arabayla bakımsız araba asla bir olamaz...

adımı duydum sankiii:D her yerde yazdım bir kez daha yazcam.motorda herhangi bir işlem yokken 2kişi klima açık düz yolda bazen 190 bazen 200.bagajda war bişiler tam boş değil.çanta ws ws ws.180de nefesi kesiliyor ama hızlanmaya dewam ediyor.öle dediğim hızlara kadar pek çakılma yapmıyor.eğime geldii zaman bir kişi klima kapalı dewir kesiciye sokabiliyorsun yokuş aşağı ama önceden hızını alman gerekiyor.2kişi hafif eğim aşağı 210gene(bu durumda bir yada iki kişi olması bişi farkkettirmiyor).mesela edirne otobanında bir rampa war istanbuldan edirne istikametinde.orayı bir kişi ile yaklaşık 170km ile çıktım önceden hızlı gelerek de değil.2den fazla yolcu oldu mu yada yanımdaki hıza dayanıklı değilse kesinlikle bu hızlarda gitmem.tek başıma olsam da sürekli bu hızlarda gitmem.sadece bilgi olsun die...

Astra g lerin astra h lerden daha çok hız yapabildiğini duydum. Tekerleklerin eniyle ilgili bir durum. gler biraz daha ensiz, o nedenle daha yüksek hızlara ulaşabiliyorlar.

Tabii ki her ikisi de twinport motor olacak. Motor aynı, kasa ve tekerlekler değişik olacak.

Deneme imkanım olmadı ama düşününce mantıklı geliyor.

walla arkdaşlar benim kendimde de 1.6 h model astra var ben gözümle görmeden bi astranın düz yolda 200 yapacağına dahi inanmıyorum....

walla arkdaşlar benim kendimde de 1.6 h model astra var ben gözümle görmeden bi astranın düz yolda 200 yapacağına dahi inanmıyorum....
nasıl yapmaz 200km hız 95-96 sahinler bile rahat 180 diyo
benim astra lpg de 180 cok rahat yapıyo hem 1.4

nasıl yapmaz 200km hız 95-96 sahinler bile rahat 180 diyo
benim astra lpg de 180 cok rahat yapıyo hem 1.4

arkdaşım benm arabda 4. viteste 180 diyo 5 e atıyom yine 180 yok gitmiyo...

4.vitesteki hızlanmayı bekleme zaten ama çok geçmeden hızlandığını hissedebiliyorsun görebiliyorsun.bmw mersolardaki gibi hız limitörü neyin warsa o kadarını bilemicem.....

ya ben arabada 5 kişi üstelik klima falanda açık, 200 ü geçmeye çalışıyodu ben zorlamadım.90 hp 1.3 dizel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri