Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kardeş 1.6 atm diyor 1. sırada.. bu da demek oluıyor ki 1.6 lar daha sessiz. 3. sırada 1.6 turbo var o ayrı... demek ki bu hesaba göre en sessiz astra motoru 1.6 atmosferikler... yanlışım nerede 032questn
ben kişisel deneyimlerimle bu sıralamayı yaptım yanlış da olabilir .ama bildiğim kadarıyla 1.6T 1.6 atmosferiğin turbolanmış hali.buna artı olarak triger zinciri var ve 1.6 atmden sessiz çalışmasının pek bir imkanı yok.1.4t larda da hafif dizelimsi motor sesi almıştım.dediğim gibi ölçüm cihazıyla ölçmedim tamamen nitel gözlem
ben kişisel deneyimlerimle bu sıralamayı yaptım yanlış da olabilir .ama bildiğim kadarıyla 1.6T 1.6 atmosferiğin turbolanmış hali.buna artı olarak triger zinciri var ve 1.6 atmden sessiz çalışmasının pek bir imkanı yok.1.4t larda da hafif dizelimsi motor sesi almıştım.dediğim gibi ölçüm cihazıyla ölçmedim tamamen nitel gözlem
Dizelden inip benzinliye binince dalga geçmiyorum kesinlikle çalıştığını bile fark edemiyorum çoğu zaman. Hele birde eskiden dizel pikap kullanan varsa o daha iyi anlar