Ynt: Astralarla ilgili Bir Türlü Cevaplanamayan LPG Soruları
normalde benım aklımdada landırenzo vardı ama vazgectım cunku eskıden bosch marka enjektorlerını kullanıyordu şimdı ıse med marka dıye bı enjektör kullanıyor neymış efendım bu enjektörler çok sessızmış ya yemışım onun ben sesını benım ıcın onemlı olan ışlevı arsın seslı çalışsın kaputun altında kım duyacak onun sesınıturb0-lpdi link' Alıntı:doğru söylüyorsunuz ancak arkadaş markayı kötüleme tarzında söylemediğini düşünüyorum sonuçta brc de landirezonda da prins de çok güzel ve lpg dönüşümlerinin özellikle ar-ge konusunda çok büyük yatırımlar yapan firmalardır benim aracımda turbo 180lik landirenzo mevcut kaldı ki bende aracıma brc taktırabilirdim ancak görüştüğüm yer manifold delinmesi yapılacak dediğinden ötürü pipolu sistemden vazgeçtim landirenzo taktırdım kaldı ki bana göre (şahsi fikrimdir) landirenzo nun brc ye göre opellerle daha çok uyum sağladığını düşünüyorum bunu şahsi fikrimden ötürü söylüyorum ayrıca brc firmasına bazı parçaları kit mtm üretiyor yani her ikiside made in italy markası