Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kadir lpg işi ile uğraşıyorsun galiba benim araçta lapg taktırtıktan 6 ay sonra sabahları soğukken rölantide dalgalanma yapmaya başladı kime gittiysem çaresini bulamadılar belki bilgin vardır yardımcı olabilirsen çok sevinirim.
kadir lpg işi ile uğraşıyorsun galiba benim araçta lapg taktırtıktan 6 ay sonra sabahları soğukken rölantide dalgalanma yapmaya başladı kime gittiysem çaresini bulamadılar belki bilgin vardır yardımcı olabilirsen çok sevinirim.
dizel bir araç 100 km de 5 litre yakıyorsa simdi lpg sistemi ile 5-5.5 litre LPG mi yakacak? bu super bır haber olur. 100 kmyi 9-10 liraya katetmek mukemmel olur.
ama ben lpg dede bi patlama beklıyorum. fiyatları uçacak gibi. CNG tankları da yogunlugu az oldugundan cok buyuk oluyormuş dıye duydum. arkada bide romork taktırmak zorunda kalmayalım ilerde cng için
dizel bir araç 100 km de 5 litre yakıyorsa simdi lpg sistemi ile 5-5.5 litre LPG mi yakacak? bu super bır haber olur. 100 kmyi 9-10 liraya katetmek mukemmel olur.
yok hayır dizelde benzinli araçlar gibi değil sistem. araç hem dizel hem lpg yakıyo. oranları önemli şuan için olan sistemlerde %70 mazot %30 lpg yakıyo araç. ayırca evet dediğiniz gibi cng içinde çok büyük tanklar lazım oda sıkıntı.