Astramda ufak modifiyeler... :D

Cantlarin markasi RH Cup motor daha takilmadi motor yüzünden zaten bu sene Vatana gelmek yok madi durumumu asaya cekti ama cani sagolsun :D seneye insallah onunlar beraber gelicegim Let'e yer kalirmi bilmiyorum valiz maliz derken ;)

3.0 motor uygulamsını yaptığınızda bizimle palaşırsnz çok iyi olur...
kazasız belasız

Maasallah..Renkte güzel aracta yanlız bir kac daha resim olsaymıs daha güzel olucakmıs...((: Allah kazadn beladan ve nazardan korusun...

Tesekür ederim kardeslerim Ilerledigimiz vakitlerde yeni resimler koyacagim hele motoru felan söküp takarken ama bu biraz sürecek su an yer Garaj ayarlmaktayim rahatlikla calismak icin Gsi Tamponlarimi boyatacagim daha ama almanyada bu tür isler cok pagali vee büsürü parca lazim dahaaaaa......
bu arabalar ömrümü yedi ama canlari sagolsun :D

maşallah güzel olucağı belli panjur var mı panjur steinmetz corsa c için:D

Modifiyeye Devam

Selam Arkadaslar uzun bir vakit dinlendikten sonra astrama ufak modifiyelerle devam ediyorum:

astram4.jpg

astram5.jpg

X30XE MV6 nin durumu:

Motoru sökmeye basladim contalari ve bi kac ufak tefek seyleri degistirip toparliyacagim ve insallah bir iki aya Motor yerini bulacak.

Su anki motorum X16SZR:

astram6.jpg

Yeni Motorum az sökümüs hali X30XE:

astram7.jpg

Astramin Kislik hali :D Modifiyeye hazirlik:

astram8.jpg

Arabanin su anki ic durumu:

astram9.jpg

Ve son olarak Garajim (Tamirhanem):

astram10.jpg

Rh cup jantlarla çok güzel duruyo bence.çok güçlü olacak bittiğinde 3.0 la.epey bi can yakar ;)çok emeğiniz var,tebrik ediyorum.

Geri