Astramda ufak modifiyeler... :D

serdar hangi fren sistemi takdin 1,6 75ps biraz zor tutar seni... :D

gsi yoksa turbo nun frenlerini takcan? 5/110 yapmana gerekiyormu jantlari?

bende düsüniyorum x25xe alip ve x30xe motorununla birlesdirmeye.

benim 2.2 r.i.p. :(

Sagol Semih abi insallah bu proje gelecek senenin basinda bitmis olacak.
Senin satmaya calistigin araba nedir?Resim varmi?

Merhaba Murat abi basta bi gecmis olsun, ben Vectra A V6 (C25Xe) Firen Sistemi takacagim sistem hazir Balatalar bittik yenilenecek 5x110a geciyorum jantlar da hazir duruyor zaten omega icin vardi alluetten idare eder beni 4x100 da kalma imkanimda var aslinda meriva firenleri kullana bilirim ama 5x110 tercih ettim .
Sen ne zaman basliyorsun? X25Xe ile X30XE yi neden karistiriyorsun? X30Xe sadesi daha iyi olmazmi :D yada bildigin biseylermi var?

njet, bana vectra motoru lazim 2,5 v6 ve kolben + block mv6 steuergerät vmax ayar etmesi lazim motor saglam gitsin diye.

en dogrusunu yapiyon, 5x110 isi garantieye al hem firen aynalari daha büyük.

ben zimmermann ayna kullaniyorum + ebc blackstuff

süper otobanda, agninda durduriyor arabayi :cool:

ate powerdisclerde güzel ve fiyatlri uygun.

Vallah Murat abi senin Videolara baktimda :D senin veci de konusuyor yani cok cok gecmis olsun motoru iyi dagitmissin. Zimmerman aynalarina bende baktimda Maddii durumum su an Zimmerman demiyor meslek parasiyla yavas yavas ilerleniliyor :D normal bisey alacagim Tüv kabul etse yeter simdilik.
MV6 Block ile pistonlari ve beyni alacaksin yani ???
Sen hangi sanszumani kulaniyorsun?

Ben 220€ komple frenleri benim parcacida yeniliyorum sence uygunmu?

Sagol Semih abi insallah bu proje gelecek senenin basinda bitmis olacak.
Senin satmaya calistigin araba nedir?Resim varmi?

arac audi a3, ilani autoscout24 de vermistim resimleride orda var, direk ilanin linkini yoliyim.

http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=benao2egrpz4

spurstange lari ve katalysatörü 10 km önce degistirdim.

triger kayisi yenilenmesi lazim bide tuv yok. tek sorun bu ikisi, onun haricinde bi sorunu yok arabanin. daha fazla para harcamak istemiyorum araca, o yüzden bu sekildeki son fiyat 3100 euro , trigeri degistirip , tüv de alabilirim. o zaman fiyat 3400 euroya gelir.

neyse konuyu takip edicem, isallah sorunsuz haledersin v6 isini.

ben f23 kullaniyorum, f25 oliyor hatda arkadas i500 vextrasina f18 takmisdi :D haha...:kop:

Geri