Astramdan Sonra Jettam...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
siyahhh zor evet 2 güne yıkanmak istiyor mutlaka ama başka bir renk hayırlı olsun..

hayırlı olsun abicim astrana bayılıyordum... Allah ağız tadıyla yeni aracına binmeyi nasib etsin kazasız belasız sürüşler :)

Gökay hayırlı olsun, ALLAH kaza bela vermesin.

hayırlı olsun. kazasız belasız inşallah.
bizim için astra ile jetta arasında bir kıyaslama yaparsanız çok memnun oluruz. jettanın olumsuz bulduğunuz yanları filan var mı?

Tekrardan hayırlı olsun abi Allah kaza bela vermesin :)

teşekkürler Berkay

Siyahı yıkadıktan sonra da hakkını veriyor ama, kısa da olsa : ) Güzel araç, Allah kaza bela vermesin, ağız tadıyla binmeyi nasip etsin..

Amin cümlemizinkine.

Maşallah, kazasız belasız. Slogan "TSI power" bundan sonra :D:D:D

aynen...Teşekkürler

güle güle kullanın

teşekkürler...

siyahhh zor evet 2 güne yıkanmak istiyor mutlaka ama başka bir renk hayırlı olsun..

Siyah çok güzel ama bakımı çok zor.

hayırlı olsun abicim astrana bayılıyordum... Allah ağız tadıyla yeni aracına binmeyi nasib etsin kazasız belasız sürüşler :)

Teşekkürler Kardeşim...

Gökay hayırlı olsun, ALLAH kaza bela vermesin.

Teşekkürler Cengiz abim...

hayırlı olsun. kazasız belasız inşallah.
bizim için astra ile jetta arasında bir kıyaslama yaparsanız çok memnun oluruz. jettanın olumsuz bulduğunuz yanları filan var mı?

Teşekkürler.Astra G den sonra ne yalan söyliyeyim,Kendimi Dünyanın en lüks uçağında gibi hissettim.Zevkler tartışılmaz ama biraz kullandıkdan sonra çok arkadaşımı arabasından soğuttu...

bence de cok güzel seçim yapmıssın üst segmente geçmişsin tekrar hayırlı,uğurlu olsun ALLAH kazasız belasız güle güle ,keyifli günlerde kullanmak nasip etsin ...

Gokay abi Allah iyi gunlerde kullandirsin.. maasallah..
tsi demek remap ne zaman demek :)

Sarp, 140 hp şu anda tatmin ediyor.Bu makinede sadece remap ile bile 200 hp görenler var.Açıkcası bu araçda fazla oynamak istemiyorum.Şu anda sadece cam filmi ve app plaka yaptırdım.Şu anda tek ihtiyacım güzel bir multimedia cihaz.Hadi bana araba hediyesi alın :)))

hayırlı olsun. kazasız belasız sürüşler. siyahtan yana bende dertliyim.

Geri