Astramdan Sonra Jettam...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aracınızın maşallahı var kaza bela sorun size uğramadan uzun süre binersiniz inşallah

Sarp, 140 hp şu anda tatmin ediyor.Bu makinede sadece remap ile bile 200 hp görenler var.Açıkcası bu araçda fazla oynamak istemiyorum.Şu anda sadece cam filmi ve app plaka yaptırdım.Şu anda tek ihtiyacım güzel bir multimedia cihaz.Hadi bana araba hediyesi alın :)))

Sana güzel bir RNS-510 lazım. Çıkma bulursan ne ala. Yok pahalı gelirse Necvox.

hayırlı olsun kazasız belasız kullanın sizin astra görüntü olarak bundan daha iyi duruyordu ama sınıf farkı ile jetta daha iyi olmuştur hayırlı olsun

Maşallah..

güzel araç..güle güle kullanın..yenilerde yok sanırım bu 1.4 140 bg..1.2 tsi motor var...

Hayırlı olsun Gökay abi allah kaza bela göstermeden kullanmak nasip etsin Açıkcası ilk aldığımızda 1.4 oluşu kafamda soru işareti oluşturuyodu ama kullandıkça o soru işareti kalmadı :) TSi'nin tadı başkaymış ;)

astra güzeldi bu daha güzel güle güle kazasiz belasiz kullan Gökay cigim.

Hayırlısı olsun be abi bunuda inşallah Allah güle güle kullandırmayı nasip etsin kaza bela göstermesin abim güle güle kullan.

En güzel renk seçiminde bulunmuşsunuz. Bende siyah aldım ve aldığımdan beri sadece 3 kere yıkattım kirli olunca yanından kimse geçmiyor üstüm kirlenir diye. Doğal alarm :)

Geri