Astramla kaza yaptık...

:) neyse karistirdim ben...
emniyet kemeri artik hep takicam...

gösterge gözümün önündeydi valla araba yanlış gösteriyorsa bilmem ama göstergeye baka baka fren diye bağırdığımı hatırlıyorum sonrası malum zaten çarpışma testlerinin 50 ile kemerle ve hava yastığıyla yapıldıgını düşünürsek mantıklısıda bu 30 km insanlara nedense az geliyor ama 1 tonluk bi cismin 30la gitmesi 100grmlık 300le giden bi kurşundan çok daha fazla güç barındırıyor... ki zaten iyi arabaların böyle parçaları kolay kırılıp bükülür böyle tasarlanır ana iskelet dışında çünkü üzerindeki etkiyi olduğunca emmesi gerekir

Son düzenleme:
geçmiş olsun karde$ , aynı olay benımde 2 ay once basıma geldı 2500 ytl kapukta bısı yoktu.orjınal parcalar hakikaten pahalı.Allah yardımcın olsun

çok üzüldüm çok geçmiş olsun Allah kimseye yaşatmasın böyle şeyler:( ayrıca vectra gerçekten çok yanlış yapmış görüyorsun arabayı süren acemi niye sıkıştırıyorsun acemi insanın çabuk panik yapacağını anlayıp fazla sokulup rahatsız etmemek gerekir anlayış göstermek gerekir çünkü bir zamanlar herkez acemiydi bu tip hareketleri yapan insanlar yeni sürücüleri araçtan soğutup uzaklaştırıyor çok yanlış:mad: halbuki artistlik yapacağına bırak öğrensin herkez kullanmayı:mad: neyse aracınız inşallah eski haline en kısa zamanda gelirde buda son olur bunada şükür etmek lazım:good: tekrar geçmiş olsun...

saygılar...

geçmiş olsun...

30 km insanlara nedense az geliyor ama 1 tonluk bi cismin 30la gitmesi 100grmlık 300le giden bi kurşundan çok daha fazla güç barındırıyor

tekrar geçmiş olsun bu arada bu yazdıkların herkese ders olması lazım...en başta bana oldu..:)

Geri