Astramla kaza yaptık...

geçmiş olsun
aydın tuncer

büyük geçmiş olsun inşallah aracından soğumamışsındır... başınızı cama çarptıktan sonra bir hastaneye gitseydiniz ne olur ne olmaz...

""Çok geçmiş olsun inanın çok üzüldüm,,ablanız içinse kötü tecrübe olmuş umarım yeniden direksiyon başına geçmekten korkamasına neden olmayacaktır bu kaza""

Bütün opel kardeşlerime çok teşekkür ederim...

Kasko bugun halloldu sonunda rahatlayabilidim yarın başlayacaklar tadilata diğer araçlarda trafik sigortasından yaptırılıyor zaten..

Aracımdan soğumadım 10 yıldır bizde bu araç bununla büyüdüm diyebilirim bi anlamda bu yüzden değeri 16.000ytl görünen araçta 10.000ytlye yakın masraf çıkınca perte çıkarmaya çalışacaklar ama istemiyorum ne kadar sağlam olduğunuda gördüm ya yeter..

Hastahaneye gidecektimde araba çekilirken fark ettim camı çatlatacak kadar darbeli vurduğumu o an şokla beraber hiç bir acı hissetmemiştim 3 saat sonra fark edincede gerek yok diye düşündüm kuzenimde kaza geçirmişti 2 saat içinde bişey olmassa kafayla ilgili bi porblem yoktur demiş doktoru..

arkadaşım yeni okuyorum büyük geçmiş olsun inşaallah kaskonuz vardır

çok üzüldüm çok geçmiş olsun Allah kimseye yaşatmasın böyle şeyler:( ayrıca vectra gerçekten çok yanlış yapmış görüyorsun arabayı süren acemi niye sıkıştırıyorsun acemi insanın çabuk panik yapacağını anlayıp fazla sokulup rahatsız etmemek gerekir anlayış göstermek gerekir çünkü bir zamanlar herkez acemiydi bu tip hareketleri yapan insanlar yeni sürücüleri araçtan soğutup uzaklaştırıyor çok yanlış:mad: halbuki artistlik yapacağına bırak öğrensin herkez kullanmayı:mad: neyse aracınız inşallah eski haline en kısa zamanda gelirde buda son olur bunada şükür etmek lazım:good: tekrar geçmiş olsun...

saygılar...
+1:alkis: :good:

Ablamız daha uzun bir süre o koltuğa oturamaz sanırım. Çünkü insanın gözü korkuyor o evrelerde.

Geri