Astra'nın en büyük eksiği kol dayama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan partner352
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
orjınalınde var abı sızın yanlısınız var edıtıon bı kısmında spor koltuk bıle yok ona bakarsan benım arkadasımda edıtıonun kol dayama yok ama yol bılgısayarı var ;)

Kardeş millet astradaki g orjinal kolçağı merak ediyor. Foto koysanda astradaki orjinal kolçağı görsek..:)

yarın koycam bekleyın edıtıon orjın kolcak

Bu orjinal değil ki Burak sonradan takılma küllüğe geçme bu.

Kolçaklar fabrikalarca şöfür koltuğuna monte edilir bu yöntem tüm marka araçlarda aynıdır ortaya montaj pek yoktur bazı modellerde ise koltukta değil ortada olur ama onlarda göğüsten başlayarak koltukların sonuna kadar gelir ve hem kolçak görevi görür hemde malzeme saklama kabı olarak kullanılır resimdeki fabrikasyon birşey değil ama astra için üretilmiş bir kolçaktır çok hoşta uyuyor bende bir astrada görmüştüm ama nerden bulunur kaç paradır bilmiyorum

kulluge gecme degıl kulluk duruyor orjınal kolcagıda orjın degıl dedınız ya helal olsun

Nasıl yani nereye takılı o zaman. Çıkmıyor mu? Oradaki küllük nerede? Video varsa rica etsem Burak kardeş...

hocam ilk resimde küllük görünüyor küllük orada, kolçak küllüğün ön tarafındaki bi ufak boşluk var oraya geçmiş vaziyette.

burağın kolçağa orjinal değil demiyorum ama nette aynısı var armster marka ve 130 Tl.

hocam ilk resimde küllük görünüyor küllük orada, kolçak küllüğün ön tarafındaki bi ufak boşluk var oraya geçmiş vaziyette.

burağın kolçağa orjinal değil demiyorum ama nette aynısı var armster marka ve 130 Tl.

Arkadaşlar aynı kolçak bendede var 150TL almıştım iki tıl önce tabiki orjinal değil.:( Serkanında dediği gibi kolçak küllüğün ön tarafındaki ufak bir boşluk var oraya geçmiş vaziyette.

Geri