Astrası(classic) Olanların Dikkatine

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ewo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
eskişehirde radyo flash ta duydum panikle internete daldım onlarda 2003-2005 diye söyledi çağırılan modelleri
sayın site yönetimi doğrusu nedir bu işin?

Valla arkadaşım bizde 2 tane 2008 model opel astra classic var biri bizim biri amcamın farklı zamanlarda ikisinide servise aldılar ve vites kutusunu değiştiler ama 03-05leride farklı bi hatadan dolayı çağırıyorlarmış onuda bi arkadaş yazmış dün.

Arkadaşlar bu konu bizler için çok önemli forumda bu konuyu netleştirecek kimse yok mu? Mesela bende de 2005 var, öyle bişey varsa bir an önce girişimlerde bulunmak lazım......

2006'larda sorun yok galiba.tam arada kaldık benimkide 2006 model.

üretim hatası olarak neyi varmış vites kutularının....?

servisdeki elemanların açıklaması bu hatanın çok görülmesinden dolayı değişiyorlarmış.Zaten bizde aracı ilk aldığımız gün bozulmuştu o zaman değişmişlerdi.şimdi tekar servise çağırıp kontrol edilip tekrardan değişmiş olay araç saçına döndü.Arkadaşlar siz daha iyi bilirsiniz ama bence yetkili servislerle iletişime geçip konu hakkında tam bi bilgi alın sizi yanıltmak istemem ama dediğim gibi bizde 2 tane var 2008 model ikisinide çağırdılar...

güzel paylaşım..

servisdeki elemanların açıklaması bu hatanın çok görülmesinden dolayı değişiyorlarmış.Zaten bizde aracı ilk aldığımız gün bozulmuştu o zaman değişmişlerdi.şimdi tekar servise çağırıp kontrol edilip tekrardan değişmiş olay araç saçına döndü.Arkadaşlar siz daha iyi bilirsiniz ama bence yetkili servislerle iletişime geçip konu hakkında tam bi bilgi alın sizi yanıltmak istemem ama dediğim gibi bizde 2 tane var 2008 model ikisinide çağırdılar...

Aracın ilk alındığı gün bozulması ? Ne tip bir sorun oldu ? Bende de 2008 classic var, özellikle düşük hızlarda (10 km) 1. vitese düşmekte zorlanıyorum, adeta geçmemek için kıvranıyor, böyle bir problem olabilir mi ?

Aracın ilk alındığı gün bozulması ? Ne tip bir sorun oldu ? Bende de 2008 classic var, özellikle düşük hızlarda (10 km) 1. vitese düşmekte zorlanıyorum, adeta geçmemek için kıvranıyor, böyle bir problem olabilir mi ?

araç vitese geçmiyordu sonradan debriyaj aksamını değiştiler tekrar aynı sorun olunca vites aksamını değiştiler şimdi herhangi bi sorun yok araç günde ortalama 60 km gidiyor bi sorun yok. bence sizde herhangi bir yetkili servise gösterin.

arkadaşlar 2005 Modellerdeki Sorun Neymiş Yok Mu Bileniniz? Veya Ayni Vites Kutusu Problemi Mi?

Geri