Astrası(classic) Olanların Dikkatine

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ewo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bendede 2008 Astra Var Bende 1 Sorun Yaşamadim Simdilik Alali 1ay Kadar Olmuştur şu An 2000 Km Civarindadir Ama Bakalim

arkadaşımın 2007 classic inde 2700km de debriyaj patlamıştı basmıyordu daha doğrusu boşa basıyordu çekici ile gitti araç :S.

2000 model benim astra G 135 binde ilk baskı balatası değişti. şimdilik bi sorunuda yok

arkadaşımın 2007 classic inde 2700km de debriyaj patlamıştı basmıyordu daha doğrusu boşa basıyordu çekici ile gitti araç :S.

bizim aldığımız ilk gün olmuştu o sorun :sorry:

doğruluk payı varsa acilen konunun sabitlenmesi taraftarıyım yöneticiler göreve:confused:

General Motors'un Avrupa kolu Opel'in Almanya'nın Ruesselsheim kentindeki merkezinden yapılan açıklamada, 2003-2005 yılları arasında piyasaya çıkan 47 bin Opel Astra G ve H model aracın geri çağrıldığı ifade edildi.

Açıklamada, silindir başlarındaki sensörlerin yaşlanma riski ve sızdırma sorunlarına yol açtığı ve yağ kaçağına yol açtığı belirtildi. Astra'nın G ve H modellerinin 1.6 motorlu araçlarında görülen hatanın giderilmesi için servislere çağrılan araçların parça değişiminin ücretsiz yapılacağı
kaydedildi.

ben de böyle bir haber okudum... bende de 2007 classic var. far su aldığı için garantiden değişecek yarın. opaza bir sorayım durumu buraya iletirim...

Geri