astrayı satışa cıkarıyorum fiyat önerileriniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan decoder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

decoder

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar astramı değiştiriyorum fiyat olarak 13,500 isteyecem sizce fiyat nasıl cokmu yoksa iyimi istiyorum
aracın özellikleri
arac 2001 model astra classic serisinin standart özeliklerini bulundurmakta immobilizer felan işte klima yok
1600 motor 76 bin km dedir boya ve değişen kesinlikle yoktur bakımları düzenli olarak özel opel servisinde yapılmıştır
en son 18.11.2009 yılında kışlık bakım yapıldı tek kusuru diyebileceğim şey ön camda catlak var fotografları temmuz ayında cektiğim kırık haliyle fotografı yoktu ekleyemedim kaskom yoktu muayene zamanı değiştirecem kamyondan seken taş kırmıştı tek sorunu bu onun dışında arcata en ufak birşey yoktur ne ses nede bir hata şimdi sizden fiyat tavsiyelerinizi bekliyorm

imag0056m.jpg

imag0053yi.jpg

imag0055e.jpg

imag0054x.jpg

Son düzenleme:
klima yok ama arac acayip temiz bir aractır en ufak birsey yok fabrikadan nasıl cıktıysa halen öyle diyebilirim bazı bolumlerdeki koruyucu bantlar halen duruyor o derece temiz unuda göz önünde bulundurun

sadece klima değil sanırım. Sanırım airbag de yok. Keşke 13 istediğiniz fiyata satabilseniz bizimkininde değeri yüksek olur ama o fiyata biraz zor gibi. En azından 1000-1500 daha düşük olabilir.

11.000

Lpg varmı yok mu onu belirtmemişin abi o da fiyatta etki ediyor benim araç 97 klima çift airbag angel xenon pioneer cd calar var boya yok 12500 verdiler en son bende 13000 demiştim ordan değer biç artık ;)

97 klima airbag ve ufak tefek ayrıntıları olan bizim arabayada 12,500 vermek için peşimizden koşmuştu bir abi :D biz satmadık orası ayrıda. Keşke klima olsaydı o zaman rahat satılırdı.

12den fazla gitmez bence.

Geri