astrayı satışa cıkarıyorum fiyat önerileriniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan decoder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
malesef klima ve airbag baya etkiler fiyatı siz yine 13000 yazın ama pazarlık olur diye eklemeyi unutmayın :Dancak bu araç için 12.000 tl iyi bir fiyat olur

13-14 yasında bır astra ıcın çok bencede fıyat. benım onerım satılsın ıstıyorsanız 11.000 tl.

şu kış piyasasında 10-11 arası gider dahada vermezler derim ben ihtiyacınız yoksa tutun bu fiyatta zarar gelmez tabi bi ihtimal meraklısı gelir alır gider ihtiyacınız varsa acilse dediğim fiyatlara çekin

13-14 yasında bır astra ıcın çok bencede fıyat. benım onerım satılsın ıstıyorsanız 11.000 tl.

yanlış okudunuz galiba 13-14 yaş demişsin arac 2001 13-14 daha cok var :D
bende zaten fazla soylediğimin farkındayım ama fazla tutayım ne fazlaya satabilirsem kardır 12,000 aşağı düşünmüyorum bakınız adam 98/99 doğanlara bile 10,000-11,000 bin liraların istendiği bir yerde astraya 12,000 cok değil diye düşünüyorum ve acil değil model yükseltmeyi düşündüğüm için satacam dursada bir sorun cıkarmaz ve sitelerde ilan vermeyi düşünmüyorum şimdilik evet klima ve airbag yok ama buralarda söyle bir durumda var doğubayazıt ve cevre il ilçelerde yazları batının bahar havası gibi gecer diyebiliriz bu bolgelerde klima o kadar önem taşımıyor fiyatı onu düşünerekten fazla diyorum
ilan verecem adam istanbuldan buraya araba almaya mı gelecek sanki

Son düzenleme:
98/99 doğanlara bile 10,000-11,000 bin liraların istendiği bir yerde

bak burda yanlış düşünüyorsunuz. TÜRK insanı için kuş serisi ve broadway,flash vs gibi araçlar altın değerindedir. onların fiyatı ile kıyaslama yapmanız mantıksız. bir kere avrupa araba diyince eski zihniyetin kafası durur. onun parçaları pahalı der ki gerçektede bir çok parça için bu doğrudur. o bahsettiğiniz araçların motorunda bir sorun olsa eline her tornavida çekiç alan kişi motoru düzeltip elinize verir usta ve işçilik sıkıntınız olmaz... 10 liraya gidip tek ön far alabilirsiniz... bunları lütfen göz önünde bulunudurun bu tarz araçlar için. ayrıca şahinin doğanın girdiği yere avrupa arabayı sokmaya çekinirsiniz... bu biraz insanların işini görmeyle alakalı. arz talep olayı yani kısaca.

bak burda yanlış düşünüyorsunuz. TÜRK insanı için kuş serisi ve broadway,flash vs gibi araçlar altın değerindedir. onların fiyatı ile kıyaslama yapmanız mantıksız. bir kere avrupa araba diyince eski zihniyetin kafası durur. onun parçaları pahalı der ki gerçektede bir çok parça için bu doğrudur. o bahsettiğiniz araçların motorunda bir sorun olsa eline her tornavida çekiç alan kişi motoru düzeltip elinize verir usta ve işçilik sıkıntınız olmaz... 10 liraya gidip tek ön far alabilirsiniz... bunları lütfen göz önünde bulunudurun bu tarz araçlar için. ayrıca şahinin doğanın girdiği yere avrupa arabayı sokmaya çekinirsiniz... bu biraz insanların işini görmeyle alakalı. arz talep olayı yani kısaca.

tabiki haklısın ama şu ilanlara bir bakın lütfen benimkinin aynısı araclar ve bazıları nerdeyse 2 katı yol yapmış

http://www.sahibinden.com/opel_astra_clasic_83000km-59WQQaXQQ20329308WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/101_binde...a_classic-12WQQaXQQ20229063WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/2001_opel_astra_classic-89WQQaXQQ20069704WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/orjinal_2...a_classic-43WQQaXQQ19974522WQQpXQQdisplayitem

haklısınız. eğer tok satıcıysanız fiyatı yazar beklersiniz sizde. ama ihtiyacınız varsa ve olabildiğince çabuk satılsın diyorsanız fiyatı aşağı çekmelisiniz ama şunuda unutmayın tamam diğer ilanlar size örnek teşkil edecektir ancak daha üst sınıf araçların bile o fiyatlara satıldığınıda göz ardı etmeyin. ama bulunduğunuz yerde araç sıkıntısı var falan diye düşünüyorsanız bekleyin. şans bu adam gözünü karartır gelir ne söylersen verir parayı alır gider. hayırlı satışlar tekrar.

o arabaların hiç biri o paraya satılmayacaktır emin olabilirsin ama acelem yok dersen biraz bekle nabız yoklamıs olursun temiz arayan çıkar hastası çıkar çavrandan bilindik araba almak isteyen çıkar biraz bekle o zaman 13000 de

ilan düşünmüyordum ama en iyisi ilanını verip beklemek 13,000 bin fiyat cekecem en son 12,000 bırakmayı düşünüyorum 12,000 altına düşmeyecem satıldı model yukseltecez satılmadı baharda büyük oto galeri yani bu bölgelerde bayisi olan firmaların sıfır veya elineki araclarla takasa gidecem önerileriniz için teşekürler

Geri