astrayı satışa cıkarıyorum fiyat önerileriniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan decoder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
takasa girersen ölü fiyatına alırlar aracını ;) 9-10 binlira verirler canın sıkılır. galerilerle bayilerle hiç uğrasma...

takasa girersen ölü fiyatına alırlar aracını ;) 9-10 binlira verirler canın sıkılır. galerilerle bayilerle hiç uğrasma...
birşey diyecem inanmayabilirsiniz renault bayisi 2009 temmuzda bu arabaya 14,000 tl değer verdi ellerinde takaslı aldıkları ve kendi sıfır aracları ile takasada girdiler ama ellerindeki araclar düşündüğüm araclar değildi sıfırlarda aradaki fark o zaman ödeyecek durum yoktu
diyeceksinizki seninkini fazla hesaplar ama sana vereceğinide aynı şekilde fazla der ama oyle birseyde yasanmadı ellerindeki araclara cıkardıkları fiyatları netteki araclarla kıyasladım aynıydı

birşey diyecem inanmayabilirsiniz renault bayisi 2009 temmuzda bu arabaya 14,000 tl değer verdi ellerinde takaslı aldıkları ve kendi sıfır aracları ile takasada girdiler ama ellerindeki araclar düşündüğüm araclar değildi sıfırlarda aradaki fark o zaman ödeyecek durum yoktu
diyeceksinizki seninkini fazla hesaplar ama sana vereceğinide aynı şekilde fazla der ama oyle birseyde yasanmadı ellerindeki araclara cıkardıkları fiyatları netteki araclarla kıyasladım aynıydı

nettekilerle neden kıyaslıyorsun ki is almaya gelince netteki fiyatlar oynar abicim sen 13 yaz bekle bakalım ne olur

ilanı verdim hatta fiyatı 13250 dedim 12,000 bin üstü satılırsa satacam 12,000 ve üstü satabilrsem sattım satamazsam ilkbaharda önce tüp sonra ön ve arka tampona pacalıklar belki angel ve çelik jantta takacam ve uzun bir zaman kullanacam parasal konuda biraz daha rahatladığımda sıfır bir arac alıp bunuda ya takasa yada o zaman 2. el olarak piyasa değerinin 1,000 altına satacam gitsin
işte buda ilanım http://www.araba.com/2551025/Opel Astra Classic

Geri