ATA 'yı ziyaret organizasyonu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu forumun
bir ankara üye lideri var,
bir organizasyon sorumlusu var,

heyecana gerek yok;)

abi konu 10 kasımda açılmış, 6 aydır yapılsın istenmiş. bence tam da gereken şey heyecan!

eğer böle bi organizasyonu bizim yapmamız yasaksa, sorumluluk sahibi olan kimse, ankara üye lideri veya organizasyon sorumlusu düzenlesin. ya da böyle bi organizasyon şu şu sebeplerle yapılmaz yapılamaz boşuna debelenmeyin desin.

ya da hazır biz gaza gelmişken ön ayak olsunlar bayrağı taşısınlar ;) hep beraber güzel bi organizasyona imza atılsın.

bence heyecanı koruyalım...
güncel

tarih: 25 mayıs 2008

1 kustooo
2 kenan
3 AdVeS
4 k@dir
5 exilegs

hadi takılın konvoya ;)

Organizasyon yapılır mutlaka.Konunun açılması kışın olduğu için yaz dönemi yapılması düşünüldü.Konuyu 1-2 gün içine dopingleyipte hemen olsun bitsin de olmaz heralde değil mi?
18 mayısta toplanalım gidelim demekse organizasyonun en baş yanlışı mesela.O tarihte izin vermeyecekleri %100.
Önceden izin alınması gereklidir ki bu konuda Hüseyin abi de yardımcı olacaktı ama anlaşılan oda oldukça yoğun.

Eleştirilerinizi çok iyi anlıyorum ama nedense yıllardır sitemize üye hiçbir organizasyona gelmemiş,tanışma fırsatımız bile olmamışken, birkaç üyemiz güncel organizasyon dan daha ileride ki bir organizasyon konusunda eleştiri yaparken bu davranışın erken ve önyargılı olduğunu gözden kaçırmışlar..Aynı durumları zaman zaman bazı kişilerde yaşıyoruz ancak iyiniyet çerçevesinde herşey çok iyi yürüyecektir arkadaşlar.
Bu organizasyon ise incelemeye alınmış ve yönetimlede görüşülerek karara varılacaktır.

Tamam şimdi oldu Emre konuya en sonunda müdahil olmuş, illa mayıs ayı içerisinde olacak diye bir şey de yok ama en kısa zamanda bu konuyu icraata dökmekde büyük yarar var diye düşünüyorum. Bu arada da birbirimizi kırmamaya özen gösterelim :D

""Güncel diyorumm;) konu başlıklarda kalsın istiyorum""

Organizasyon yapılır mutlaka.Konunun açılması kışın olduğu için yaz dönemi yapılması düşünüldü.Konuyu 1-2 gün içine dopingleyipte hemen olsun bitsin de olmaz heralde değil mi?
18 mayısta toplanalım gidelim demekse organizasyonun en baş yanlışı mesela.O tarihte izin vermeyecekleri %100.
Önceden izin alınması gereklidir ki bu konuda Hüseyin abi de yardımcı olacaktı ama anlaşılan oda oldukça yoğun.

Eleştirilerinizi çok iyi anlıyorum ama nedense yıllardır sitemize üye hiçbir organizasyona gelmemiş,tanışma fırsatımız bile olmamışken, birkaç üyemiz güncel organizasyon dan daha ileride ki bir organizasyon konusunda eleştiri yaparken bu davranışın erken ve önyargılı olduğunu gözden kaçırmışlar..Aynı durumları zaman zaman bazı kişilerde yaşıyoruz ancak iyiniyet çerçevesinde herşey çok iyi yürüyecektir arkadaşlar.
Bu organizasyon ise incelemeye alınmış ve yönetimlede görüşülerek karara varılacaktır.

tamamdır:good:

hiç bi konuda bi önyargı fln söz konusu diil. sadece konunun da hassasiyeti sebebiyle bi gaza gelme ve sabursızlık söz konusu. bunu da mazur görün. :D

beklemeye ve sizi izlemeye devam ediyoruz ozmn. teşekkürler ;)

yani bencede aslında genel olarak katılım olacak bi organizasyon aslında. onun için öyle birkaç güne sığdırıp ta aceleye getirmemek lazım.

emre abi iyi diyosun güzel diyosunda bugüne kadar bu başlığa 1 mesaj dahi atmamışsın zamanında deseydin şu yazdıklarını bu işler buraya kadar gelmezdi kanaatindeyim

emre başkanın dediği gibi bu konuyu ben açtım ve yardımcı oluruz dedim.
ama bana kimse tamamdır hadi organizsayonu yapacağız gerekli işlemler ne ise başlayalım diyen almadı ki bir de üstüne önce 4 yıl yaş günü kutlansın sonra bakırız gibi bir laf edildi. bana görev verilsin bu konuda tüm işim gücümden önce gelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri