ATA 'yı ziyaret organizasyonu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şimdi hüseyin abi site adminleri malum istanbul da. emre abinin işleri ciddi anlamda yoğun zamanı olacağını sanmıyorum. bir kişi gönüllü olarak yapma şansı varsa yazsın buraya ona göre bişi söylenir. hatta akşam konuşuruz.
kadircim detaylar akşam konuşulur zaten gönderdiğimiz linkte verdiğimiz fax numarası sadece bilgileri yazıp fax çekeceğiz o kadar yapacak biri yoksa ben yaparım

Hüseyin abi sade ve güzel açıklaman için teşekkür ederim
ama zaten verdiğin bilgiler var iken üzerine Sevda'nın "konu güncel ve Hüseyin de dediği gibi gerekli izinler belirttiği numaralardan alınıyor". demesi üzerine "birileri izinmi alıyor ?" anlamında sormuştum.

Ayrıca konuya 1 kerede olsa cevabımı geçmişe bakarsanız görürsünüz ve ardındanda editörümüz Erayın da net söylemi ile Büyük organizasyondan sonra planlamaya alınacağı belirtilmiş ve konu şekillenmiştir.Bu noktadan sonra yapılacak en doğru şey "sen şöle yaptın ben böyle yaptım" gibi mesaj kirliliğinden ziyade , gelişmeler ve organizasyonun şekli üzerinde paylaşımdır.

Öncelikle böyle bir organizasyonun çapını belirleyeceğiz ve ben bunu buradan açıklayacağım. Sonrasında da tarih aralığı belirleyip iznimizi alacağız.

İçimden bi ses diyor ki ;

Bu iş 8-10 kişi ile gerçekleşir...Onlarda her zaman geliyorum deyip gelen sabit kişiler...;)

Ama daha önce de söyledim...Eğer modifiye fuarı gibilerin bi konu açılsaydı katılım çok fazla olurdu...Maalesef...:(

Kendimizi kandırmayalım....Konu açılalı ne kadar zaman oldu...O arada ne kadar buluşma yapıldı...Bu kadar zor mu Anıtkabir' e gitmek...İzin alma olayını da anlamıyorum...Zaten ziyarete açık Anıtkabir...Sözleşir, gider, ziyaret eder, duamızı eder, şükranımız sunar geliriz...Diyorum ya katılım bir avuç insanla gerçekleşir...:(

İnşallah yanılırım..

Arkadaşlar bu konuda fazla hassasım(çoğu arkadaşın olduğu gibi) bazı yazıları yanlış anlamış olabilirim.kırdığım kişiler var ise özür dilerim..(özellikle emre başkandan)

""Konu güncel;)
(izin yazısı ile ilgili linki yolladım çünkü hem konuyu güncel tutmak niyetli hemde konuya dair linke göz atılması amaçlı idi o kadar.İzini alalım yazdığımı anımsamıyorum:))""

Ewet arkadaşlar.Ankara olarak organize olacağız. Öncelikle Tarih olarak 2 alternatif düşünülebilir :

Haziran ayı ilk 15 günü içerisinde
ya da
Haziranın ikinci 15 günü içerisinde

Genel olarak durumlarınızı ve fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.

OSS ilk 15 gün içinde sanırım...

Hem aileler, hemde OSS stresi yaşayan arkadaşlarımız olabilir.
İkinci yarısı daha mantıklı gibi duruyor. Şahsi fikrim :)

22 haziran pazar yabancı dil sınavı var 29 haziran pazar en uygunu bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri