ATA 'yı ziyaret organizasyonu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sizce de 10 kasımda olması gerekmiyormuydu neyse!!!!

10 kasım'da olması çok zor nedeni ise, böyle bir ziyaret organizasyonunun çok önceden bir zaman dilimi içerisinde duyurusunun yapılması, katılımların belirlenmesi ve daha öncede belirttiğim gibi Anıtkabir Komutanlığına yazılı resmi müracaat ve onların vereceği cevabi yazı sonrasında yapılacak düzenleme, ayrıca 10 kasım veya diğer Milli bayramlarda Anıtkabir'in çok kalabalık olması. Böyle günlerde Saat: 11.00'e kadar Anıtkabir halka kapalı, ancak devlet büyükleri ve askerlere açık, saat 11.00'den sonra ise Anıtkabir inanılmaz derecede kalabalık oluyor. Her milli bayramlarda orada bulunduğum için bunu gayet iyi gözlemleyebiliyorum. Bir diğer hususta; hem önemli olan günlerde değil de herhangi bir zaman diliminde de Atamızın anılması ve hem de yoğunluk açısından diğer günlerde bu ziyaretin yapılmasının daha yarar sağlayacağı kanısındayım. Hepinize sağlıklı günler dilerim.

sesimizi yeterince duyuramadık herhalde henüz site yetkililerinden bi ses yok

maalesef üyelerdende bi katılım göremedim bu isteğimi dile getireli bu gün 3. gün gelen mesajların sayısına bakıyorum daha 22 olmuş 3-4 tanesinide 2-3 kişi yazmış (bazı eften büften konular bile bi anda sayfalara ulaşıyor)bu duyarsızlık niye arkadaşlar

Mutlaka öyle Olmasi Lazim Hemen Yarin Yapilsin Demiyoruz
Uygun Bir Tarih Belirlenip Düzenlenmesi Katilim Mutlaka Artacaktir.

sesimizi yeterince duyuramadık herhalde henüz site yetkililerinden bi ses yok

user_online.gif

Uyarı: (0%)
empty.gif
empty.gif
empty.gif
empty.gif
empty.gif

post_old.gif
Dün, 11:20 #23 hk72 vbmenu_register("postmenu_356067", true);
Bronz Üye
stars_2.gif

Üye No:9352
Otomobil: vectra a gt 150

maalesef üyelerdende bi katılım göremedim bu isteğimi dile getireli bu gün 3. gün gelen mesajların sayısına bakıyorum daha 22 olmuş 3-4 tanesinide 2-3 kişi yazmış (bazı eften büften konular bile bi anda sayfalara ulaşıyor)bu duyarsızlık niye arkadaşlar

tüm üye arkadaşlara teşekkür ediyorum bu yoğun ilgi ve alakadan dolayı:( :mad:

alıntı yapalım dedik mesaj karıştı
tüm üye arkadaşlara teşekkür ediyorum bu yoğun ilgi ve alakadan dolayı:( :mad:

ankaraya gitmek kolay ve ucuz bişey değil,
herkes ister böyle bi organizasyonun parçası olmayı ama çoğumuz uzağız ankara'ya
böyle bi şeye ben gelemem uzak,işim var demek de kimsenin içine sinmez
böyle düşünmek lazım.

en azından yağmasanda gürlenir be kardeş( zaten herkesin katılmasını beklemiyoruz gönüller bir olsun yeter ankaradaki arkadaşlarında ilgisi yok gibi bişi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri