ATA 'yı ziyaret organizasyonu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
en azından yağmasanda gürlenir be kardeş( zaten herkesin katılmasını beklemiyoruz gönüller bir olsun yeter ankaradaki arkadaşlarında ilgisi yok gibi bişi)

"10 kamsda yakn arkadaşımn düğünü dolayısı ile bu sene gidemedim..ama böyle bir organizasyon yapılırsa mutlaka katılırım.Her sene 10 kasımda gitmenin dışındada katılımı yüksek grupla gitmek daha anlamlı olacaktır inanıyorumki."

Kızma Hüseyin abi. Yazan yok diye katılım yok şeklinde düşünmeyelim.Buluşmamızda konuşup konunun alt çalışmasını yapalım.Güzel bir tarihte böyle bir organizasyonu bende çok isterim.Oldukça katılan olur diye düşünüyorum.

Kızma Hüseyin abi. Yazan yok diye katılım yok şeklinde düşünmeyelim.Buluşmamızda konuşup konunun alt çalışmasını yapalım.Güzel bir tarihte böyle bir organizasyonu bende çok isterim.Oldukça katılan olur diye düşünüyorum.
:good: :good: bencede abi toplantıda görüşürüz

Evet bu konuyu da toplantı da (inşaallah katılabilirim) ayrıntılı bir biçimde konuşmak gerekir.

kızmadım arkadaşlar sadece beklentim da fazla idi yani yoğun bi destek bekliyordum(üstteki mesajlar gibi):

Keşke bende Ankara'da otursam yada 1 günlüğüne Ankara'ya gelebilsem bu anlamlı şey için.Ama malesefki mümkün olmaz heralde. ATAM İZİNDEYİZ

ben konuyu daha yeni gördüm. gerçekten çok iyi düşünmüşsün abi zaten daha önce de kendi aramızda konuşmuştuk bu konuyu. bence katılımda problem çıkmaz ankaradan çok arkadaşımız gelir ama tabii ki uzaktaki arkadaşlarımıza da bu konuda yüklenmemek gerek. eminim böyle anlamlı bi ziyarete herkes gelmek ister ama bunun için durumunun müsait olması gerekir.
neyse bu konu buluşmada daha detaylıca konuşulur yine...

valla inşallah bu organizasyonda ben askere gitmeden önce yani 12 Aralık'tan önce olur da bende aranızda olurum...

maalesef üyelerdende bi katılım göremedim bu isteğimi dile getireli bu gün 3. gün gelen mesajların sayısına bakıyorum daha 22 olmuş 3-4 tanesinide 2-3 kişi yazmış (bazı eften büften konular bile bi anda sayfalara ulaşıyor)bu duyarsızlık niye arkadaşlar
ey bana tepki gösteren Ankaralı Opelim.net üyesi arkadaşlar hadi benim yüzümü kara çıkartın bu sefer her yazdıpıma cevap verdiniz ya karşı fikirle şu organizasyonu gerçekleştirin ben de utanayım ayrıca siz bunu yapın bu önemli konu için nasıl vakit ayrılıp günü birlik İzmirden Ankara ya gelineceğini de ben size göstereyim isterseniz şimdi yada yarın yada öbür gün özlemle konuyu takip ediyorum hepinizi seviyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri