ATA 'yı ziyaret organizasyonu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sadece bir öneri yapmıştım. Daha hoşgörülü tepki beklerdim

Merak etmeyin bütün mesajlardan haberimiz var

Kavga edebileceğiniz bir kimse yok zaten karşınızda. Ben kavga etmekten hoşlanmıyorum. Genellikle medeni şekilde konuşmaya çalışırım.

Ata org. bende katılmak isterdim ama artık düşünmüyorum.

gerekirse ertelenir demek sadece bir öneri ise ben yanlış anlamışım derim.(ama öle değil) .
bizim kavga felan da etmek gibi bir niyetimizde yok (arkadaşlardan biri durun kavga etmeyin demiş bizde ne kavgası öle bir niyetimiz yok demişiz).kimseyi katılmaya veya katılmamaya zorlayacak değiliz.

gerekirse ertelenir demek sadece bir öneri ise ben yanlış anlamışım derim.(ama öle değil) .
.

peki ben gerekirse ertelenir cümlesini nerde kullanmışım onu alıntı yapıp verebilirmisiniz????

Ben sadece abla o tarih için Ankara org. var ertelemek olmaz ama şu tarih olabilir gibi yorumlar beklerdim. Öneride bulunduğum için özür dilerim . bi daha olmaz...Kırıcı olmuş mesajınız. yanlış anlaşılmışım demekki yoksa hiç birinizin beni kırmak amaçlı amaçlı terslediğini sanmıyorum.

Bu agresif tavırların sebebi nedir anlamış değilim.Doğru bulmuyorum.. Bu dik çıkışlar kimseye birşey getirmez,götürür.

Yahu arkadaşlar lütfen herkes kendine yakışanı yapsın, kavga etmeyelim birbirimizin kalbini kırmayalım... Konu Atatürk ve Anıtkabir unutmayalım... Başka konulara dalmayalım...

peki ben gerekirse ertelenir cümlesini nerde kullanmışım onu alıntı yapıp verebilirmisiniz????

Ben sadece abla o tarih için Ankara org. var ertelemek olmaz ama şu tarih olabilir gibi yorumlar beklerdim. Öneride bulunduğum için özür dilerim . bi daha olmaz...Kırıcı olmuş mesajınız. yanlış anlaşılmışım demekki yoksa hiç birinizin beni kırmak amaçlı amaçlı terslediğini sanmıyorum.

26-05-2008, 16:20 #75 yezocan vbmenu_register("postmenu_595671", true);
Başkan

Üye No:47
Otomobil: Opel Astra 1.7 CDTI

Seviye: 43 [
s_red.gif
s_red.gif
s_red.gif
s_red.gif
s_red.gif
]

Aktiflik: 532 / 1064
img_left.gif
orange.gif
hp.gif
img_right.gif

Güç: 1034 / 5687
img_left.gif
green.gif
mp.gif
img_right.gif

Deneyim: 57%
img_left.gif
blue.gif
exp.gif
img_right.gif

o tarih olursa Ankaranın Ata ziyareti ya öne gelecek ya da ertelenecek

alıntı başka sayfada olunca yapamadım anca bu kadar oldu
yaz merhba başlığı 75 mesaj.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri