ATA 'yı ziyaret organizasyonu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abi bi sorun yokki bize bir seyler soruluyor, cevaplıyoruz.ayrıca düzenlenen bi org.var aynı tarihe org. yapılması(veya yapılmak istemesi ) garibime gitti.maksat kimseyi kırma değil kavga etmek hiç değil.

abi bi sorun yokki bize bir seyler soruluyor, cevaplıyoruz.ayrıca düzenlenen bi org.var aynı tarihe org. yapılması(veya yapılmak istemesi ) garibime gitti.maksat kimseyi kırma değil kavga etmek hiç değil.

Saat kaça kadar sürer Anıtkabir ziyareti?

yok abi aklından gecen olmaz yanii
10 gibi kapıları acıyorlar cok kasar;)
yahuu beni niye kimse sallamıyor
6 temmuz diyorum 1 kişide iyi mantıklı demedi
bi darbe aldım 2. darbede bu oldu yani:)

6 temmuzu 4. yaş günü için diyorum haa karışmasın

en az 3 saat sürer detaylı gezeceksek ki ben detaylı gezilsin derim oranın havası bir başka

yapılack diğer etkinliklere bağlı ? biz saat 14:00 diye izin aldık ama

yok abi aklından gecen olmaz yanii
10 gibi kapıları acıyorlar cok kasar;)
yahuu beni niye kimse sallamıyor
6 temmuz diyorum 1 kişide iyi mantıklı demedi
bi darbe aldım 2. darbede bu oldu yani:)

Neymiş aklımdan geçen?Benim aklımdan geçenleri sadece 1 kişi buraya yazsaydı bu gereksiz tartışma olmazdı Sametcim

önce anıtkabir sonra yaş günü mevzuusu döndü bi ara
herkes cıkıpta Ankaraya gelmez gelemez
o yüzden ankara buluşmayı yapıp sanki boluya gelsin gibisinden oldu ona istinaden dedim
senin aklından gecene akıl sır ermez zaten haklısın abim:D

evet abi madem bir organiszayon yapıyoruz ciidi bi şey olsun sorun çıkmasın istedik.resmi olarak başvuru yapıp izin aldım.izin yazımız olumlu olarak posta verilmiş bir iki güne elime geçecek.grup olarak gideceğimiz için izin şart abi?

yazının detayları gelmedi ama mozoleye celenk bile bırakabileceğimiz sölendi telefonda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri