ATAMIZa ULU ÖNDER'imize YAPILAN ŞEREFSİLİĞE ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nightseason
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
onun bunu çocukları :mad: :mad: :mad: :mad: tövbe tövbe ağzımı bozuyolar adi herifler

kuyruk acısı ancak bu denli anlatılabilirdi...

bu you tube'ın bir moderatörü felan yokmu?hiçmi elemiyorlar.bir hacker bulup indirelim bu siteyi

google aldıktan sonra güvenliği filan artmıştır..ama gene de yapılamaz diye bi şey yoktur tabi..

10 dakkadır bakıyorum ne yazçam diye ama ne denirki böyle soysuzluga başı boş it soylunun biri işte

şimdi o kişiyi bi baglayıp plastik eritip ellerinin ve ayaklarının üstüne ve tabi diline damlatmak isterdim sinir harbine girdim şu an

(metnin ingilizcesini altdaki linke yollayın)

--ayrıca arkdaşlar şu çirkin görüntünün link'ini verip durmayın--

Sitenin iletişim adresi olan ‘www.youtube.com/contact’a videonun yayından kaldırılması için İngilizce istekte bulundu. YouTube yöneticileri, bu çağrılara kayıtsız kalıp, videoyu yayından kaldırmadı. Binlerce kişi YouTube'a şu metnin İngilizce'sini gönderdi:

“Yayınlamakta olduğunuz bu videolar Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu olan Mustafa Kemal Atatürk'e ağır hakaret ve küfürler içermektedir. Ayrıca Türk milleti ciddi bir şekilde aşağılamaktadır. Bu nedenle sizi kınıyor ve videoların bir an evvel yayından kaldırılmasını istiyoruz.''

METNİN İNGİLİZCESİ

“YouTube administrators, The videos you have been still broadcasting contain contemptuous and insulting claims about Mustafa Kemal Ataturk the founder of the Turkish Republic. Also, Turkish nation has been seriously insulted in this still broadcasting video. Because of these reasons, We do condemn you and ask you to stop broadcasting these videos as soon as possible.''

aga78' Alıntı:
10 dakkadır bakıyorum ne yazçam diye ama ne denirki böyle soysuzluga başı boş it soylunun biri işte

şimdi o kişiyi bi baglayıp plastik eritip ellerinin ve ayaklarının üstüne ve tabi diline damlatmak isterdim sinir harbine girdim şu an
muharen yapma böyle şeyler kızma olur böyle şeyler

Geri