http://haber.mynet.com/detail_news/?type=Actuel&id=A01090B7&date=06Mart2007
Youtube erişimi mahkeme kararıyla engellendi .
Youtube erişimi mahkeme kararıyla engellendi .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ERİŞEMEYEN LER BİZLERİN TÜRKİYE AMA HALA ONLAR ERİŞEBİLİYOR O AÇIDAN GİNE İSTEDİKLERİNİ YAPACAKLAR DOĞRU KARAR BUNUN NERESİNDEysn' Alıntı:youtube erişimin engellenmesi doğru bir karardır.Şerefsizler aklını başına alsınlar... hem bizim pikniktube miz var
Tebrikler Emre :good: ,emre000' Alıntı:ERİŞEMEYEN LER BİZLERİN TÜRKİYE AMA HALA ONLAR ERİŞEBİLİYOR O AÇIDAN GİNE İSTEDİKLERİNİ YAPACAKLAR DOĞRU KARAR BUNUN NERESİNDE
ozaman Roj tv de engellenmeseydi sizin mantığınıza göre.Görelim hakkımızda ne haberler var ne söylemler var ona göre tedbir alırdık.Bana göre bu karar TÜRKİYE nin ne kadar bağımsız bir ülke olduğu anlamına gelir.youtubE a uyartı niteliğindedir.Bukadar video paylaşımını izlemesini seviyosanız pikniktube u geliştirelim upload larımızı oraya yapalım.eskiden youtube mu var dı?reklamlarla hergeçen gün ziyaretçi sayıları arttı.bizde TÜRK sitemizin reklamlarını kendimiz yapalım.sadece TÜRKLER e ait bit tube bence harika bişey...Papirus' Alıntı:Tebrikler Emre :good: ,
şu ana kadar doğru bir yorum ancak seninkini bulabildim, sabahtan beri arıyorum, bizim halkımız olayın ne olduğunu, yapılanın anlamını kavramaktan bile aciz.