Atatürk'e çirkin saldırı .. dur demek için , buyrun

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan letitout
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

letitout

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
http://www.youtube.com/watch?v=mEwN7darG5k sitesinde büyük bir rezalet yaşanıyor Ulu Önder'imiz adına koyulmuş bu video kemal gay turk adıyla yayında
Videonun kaldırılması için (Flag as Inappropriate) Linkine Basınız ve oradan (Hate Speech) seçiniz Ve en önemlisi bu maili arkadaşlarınıza da forward edin

:mad: :mad: vidoyu izledim kimler oraya koymuşsa elleri kırılsın inşallah:mad: :mad: Türk Halkına yapılan bir hakeret bence , ama arkadaşım videonun kaldırılması için dediğini yaptım ama birşey olmadı acaba üyemi olmak gerekiyor?
haber verdiğin için teşekkür ederim..
Sağlıcakla kalın.....

Videoyu izleyemedim ama,böyle bi şeyi yapan insanı bana vereceksin...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kanım çekildi başlığı bile okuduğumda,internetten soğudum,Allah şahidimdir ölümü düşünen biri değilim...Sonuna kadar...

Sinek küçüktür ama mide bulandırır ya,bunun gibi. 3-5 tane kanı kara zibidi insan bozması yüzünden Cumhuriyet'imize de,Önder'imize de toz dahi değmez,ama herkes cezasını bi şekilde bulmalı,anlatabiliyor muyum?

kaba kuvvete karşıyım ama lazım olduğu yerlerde gerçekten war...

Bu serefsizler ne yaptiklarini zannediyor anlamiyorum.Türkiyede devlet bu konuyu arastirmiyormu.Bunu yapanlar bulunamazmi arkadaslar.Tüyler ürperten bi olay.Tek kelimeyle UTANC VERICI...

EKTOPEL' Alıntı:
kaba kuvvete karşıyım ama lazım olduğu yerlerde gerçekten war...
:good: :rock :alkis:

zafim2002' Alıntı:
Bu serefsizler ne yaptiklarini zannediyor anlamiyorum.Türkiyede devlet bu konuyu arastirmiyormu.Bunu yapanlar bulunamazmi arkadaslar.Tüyler ürperten bi olay.Tek kelimeyle UTANC VERICI...
Ewt haklısın bu konular önemlii.Adam videoyu silmiş ama silmeyle iş bitse...:sorry:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri