Atatürk'e çirkin saldırı!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokalp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gokalp

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Atatürk'e çirkin saldırı!
ataturk2.jpg

Ankara Cumhuriyet Savcısı Kürşat Kayral, Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi'ne başvurarak Türkiye'de pek çok kişinin girdiği "youtube.com" sitesine erişimin engellenmesi talebinde bulundu.

Sitede ‘turko maymun' diyerek Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret edildiğini ve yapılan yayının durdurulması isteğinin yerine getirilmediğini belirten savcı Kayral, siteye Türkiye'den erişimin yasaklanmasını istedi.

Savcı Kayral, mahkemeye yazdığı yazıda şunları belirtti:
“Yapılan suç ihbarı üzerine başlatılan 5816 sayılı Atatürk'e Karşı İşlenen Suçlar Hakkında Kanun ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu'nun 299, 301, ve 125/3-a maddelerine aykırılık suçlarından yapılan soruşturmada; youtube.com sitesinde ‘turko maymun' isimli video klibi ile yapılan yayın hakkında 5651 sayılı yasa gereği internet sitesine erişimin engellenmesine arar verilmesi.”

Mahkeme, siteye gerişimi engellerse Türkiye de ilk kez "İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun"a muhalefet edildiği gerekçesiyle bir site yasaklanmış olacak. (ANKA)

şimdi erişimin durdurulması bu olayları çözücekmi yoksa arttırıcakmı? erişimi durdurarak hiç biryere varamazlar fakat siyasi baskı ile çok kolay halledilebileck bi konu bence

biz siteye erisemeyince bunlar yayınlanmıycakmı ? böyle bir çözüm olamaz yapanlar hakkında yasal işlem başlatmaları lazım değilmidir, sonuçta oraya video ekleyebilmek için üye olmak ve bir takım bilgiler verilmektedir sahte bile olsa enazından e-maillerinden bu kişiler tesbit edilip gerekli cezalar verilebilir...
bi işi halletmek için suya sabuna dokunmaktan kaçtıkca daha başımıza çok işler gelir... daha çok sey söylemek isterdim ama burası yeri degil...

+ youtubedeki görüntüler halledilebilir yapacağınız hemen videoyu youtubeta açıp altında olan flag'a basın sonra "hateful or abusive content" ve ardından "promotes" le başlayan seçenekten sonra aşağıdaki kutucuktan "etnica orijin"'i tıklayın 30 flag alan kaldırılıyor 3 kez videosu kaldırılan hesap siliniyor.
biz bile bunu yapabiliyorsak bizim buyuklerimiz neler yapamaz diyicem ama söliyim hiçbişey yapamazlar neyazıkki!
öncelikle Atatürk portrelerinden sigara resimlerini kaldırma cesaretinde bulunanları cezalandırılmalı bence bu konuyu açmak bile istemiyorum...

video kaldırılmış galiba

konu vıdeonun kaldırılması degıl bu kacıncı bır mılletın kutsalı ıle ,mıllı degerlerı ıle alakalı yayın yapan boktan bır sıtenın dunyanın her yerındekı boktan manyaklarının yedıgı nane ve bu nanelere artık goz yummamak lazım bu yuzden sızler de bu sıteye gırmeyı verın vıdeo ızlemeyı verın kısısel haklarınız sınırlanıyor olabılır ben dunyanın en guzel vıdeoları da olsa ulu onder ATATÜRK e laf yapılmasına aracı olan bır sıteyı ızlemem devletın yerınde olsam tamamen yasaklarım mıllı ve dını degerlerımıze bıraz sahıp cıkalım TÜRK düşmanı pıslık yabancı menseılı sıte,kurum ve kuruluslarına para kazandırmayalım.tamamen kısısel fıkrımdır benı baglar,kimseyi eleştirmek baabında degıl yazdıklarım.
saygılar.

konu vıdeonun kaldırılması degıl bu kacıncı bır mılletın kutsalı ıle ,mıllı degerlerı ıle alakalı yayın yapan boktan bır sıtenın dunyanın her yerındekı boktan manyaklarının yedıgı nane ve bu nanelere artık goz yummamak lazım bu yuzden sızler de bu sıteye gırmeyı verın vıdeo ızlemeyı verın kısısel haklarınız sınırlanıyor olabılır ben dunyanın en guzel vıdeoları da olsa ulu onder ATATÜRK e laf yapılmasına aracı olan bır sıteyı ızlemem devletın yerınde olsam tamamen yasaklarım mıllı ve dını degerlerımıze bıraz sahıp cıkalım TÜRK düşmanı pıslık yabancı menseılı sıte,kurum ve kuruluslarına para kazandırmayalım.tamamen kısısel fıkrımdır benı baglar,kimseyi eleştirmek baabında degıl yazdıklarım.
saygılar.

Keske hersey o kadar kolay olsa.... Youtube un sahibi, muhtemelen bu sayfayi bile bulmada kullandiginiz Google.... Yani Google ada resti cekmek lazim. Google la Microsoft un bagini zaten soylemeye gerek yok... Sonucta Microsoft ada resti cekmek lazim. Buda demek olurki elveda internet, elveda windows, elveda teknoloji vs. vs......Bu uzarda uzar.... Sonuc oyle bir noktaya gelirki, "kisiligimden, gururumdan odun vermeden yasayacagim" diyebilmek icin Robinson'un adasi gibi bir yerde yasamak gerekir....... Her ne kadar biz " Ne mutlu Turkum diyene !" desekte, dunyanin bizi pek ipledigi yok.... Bu sartlar altinda kural koyma, tavir takinma gibi bir luksumuz uzulerekte soylesemde maalesef yok....

Keske hersey o kadar kolay olsa.... Youtube un sahibi, muhtemelen bu sayfayi bile bulmada kullandiginiz Google.... Yani Google ada resti cekmek lazim. Google la Microsoft un bagini zaten soylemeye gerek yok... Sonucta Microsoft ada resti cekmek lazim. Buda demek olurki elveda internet, elveda windows, elveda teknoloji vs. vs......Bu uzarda uzar.... Sonuc oyle bir noktaya gelirki, "kisiligimden, gururumdan odun vermeden yasayacagim" diyebilmek icin Robinson'un adasi gibi bir yerde yasamak gerekir....... Her ne kadar biz " Ne mutlu Turkum diyene !" desekte, dunyanin bizi pek ipledigi yok.... Bu sartlar altinda kural koyma, tavir takinma gibi bir luksumuz uzulerekte soylesemde maalesef yok....

ben buna katılmıyorum ozur dılerım en basıtınden bsa dıye bır fırma var mıcrosoftun programlarını denetlıyor lısanslı mı degıl mı dıye bır ara baya abartmıslardı ısı Türkiye de ama Çine müdahale edemiyor cunki Çin sen kimsin kardeşim diyor amiyane tabirle, Türkiye Cumhurıyeti o kadar acız degıl her nekadar oyle lanse edılmeye calısılıyorsa da ben surada bıraz argo ve kufurlu konussam degerlı yonetıcıler anında benı banlar neden cunkı ınsanı vasıflara aykırı hareket etmıs olur ve saygı sınırlarını zorlamıs olurum you tube de boyle yapıp mılletler arası hukuka ve haklara ve halklara saygılı davranıp daha ozenlı olabılırler hıc kımse Türkiye cumhuriyetınden zengın degıl kurum olarak ne tüzel ne özel yanı yaptırım dogru, bence tamamen yasaklanmalı dunyanın bızı taktığı yok konusunda ıse tavırları oyle, oysa bızden allahlarından korktuklarından daha cok korkuyorlar cunkı hukmedemedıklerı tek mıllet bızız bu gecmısde de de boyleydı, sımdı de boyle, hep oyle olacak.
konu ıle ucundan alakalı bakalım Karamanlıs ATA nın huzurunda Anıtkabırdekı deftere ne yazacak ya da yazacak mı merakla beklıyorum

önemli olan sitenin engellenmesi değil, önemli olan youtube sitesinin uyarılması olmalıydı... youtube'da türkiye'den özür dileyip videoyu kaldırabilirdi... şimdi sitenin engellenmesi çok yanlış... Türkleri kaçıyor gibi gösteriyor bence bu durum...
ama ben hertürlü giriyorum o başka tabi..

ben ısterdım kı kafası calısan uc bes TÜRK genci bu dandık sıteyı hack
lesın tamamen pert etsın bır surelıgıne sıtenın dandıklıgı milletimize defaeten yaptıkları saygısızlıktan yoksa zamanında bız de otomobil vıdeoları seyretmedık desek yalan olur herkes haddını bılmelı bence

yasaklayarak veya kapatarak çözüm bulunmaz...İşimize her gelmeyen şeyi yasaklayalım o zaman...aleyhimize şeyler içeren siteleri hackleyelim.....hakaret edenleri öldürelim...

modern insanın bulduğu çözümler bunlar olmamalı...

Geri