Atatürk'e çirkin saldırı!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokalp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yasaklayarak veya kapatarak çözüm bulunmaz...İşimize her gelmeyen şeyi yasaklayalım o zaman...aleyhimize şeyler içeren siteleri hackleyelim.....hakaret edenleri öldürelim...

modern insanın bulduğu çözümler bunlar olmamalı...

tartısmak ıstemem ama öldürmekle ne alakası var yasaklama ve hackleme ile
modernlığın ne alakası var modernlık demek amıyane tabırle meshebı genıs olmak mı, cok sabırlı olmak mı sıze katılmıyorum uzgunum sadece buna benzer vakalardan ermenı soykırımı ıle alaklı fransayı protesto etmek ıcın fransız yapımı araclarını yakanlar oldu bu memlekette onlar az mı moderndı sızce ben ATATÜRK milliyetcisi bir insan olarak ona sık sık hakaretlerın yapıldığı ve / ve ya yapılmasına müsaama eden bir siteyi protesto ediyorum,lanetliyorum devletin tamamen yasaklamasından yanayım bunlar da son yorumumdu konu ile alakalı dediğim gibi kimseyi de siteye giriyor diye eleştiremeyiz zira zamanında ben de cok girdim,video izledim ama bu demek değil ki her türlü hakarete de acığız ve üstelik hakaret Ulu Önder atatürk'e
yapılıyorsa bundan sonra da hic girmem siteye unutmayın bılınclı yapılan her bıreysel hareket doğruysa ve haklıysa bırgun toplumsal hareket olur
herkese saygılar sevgıler.

ATAM VATAN SANA MİNNETTARDIR.

tartısmak ıstemem ama öldürmekle ne alakası var yasaklama ve hackleme ile
modernlığın ne alakası var modernlık demek amıyane tabırle meshebı genıs olmak mı, cok sabırlı olmak mı sıze katılmıyorum uzgunum sadece buna benzer vakalardan ermenı soykırımı ıle alaklı fransayı protesto etmek ıcın fransız yapımı araclarını yakanlar oldu bu memlekette onlar az mı moderndı sızce ben ATATÜRK milliyetcisi bir insan olarak ona sık sık hakaretlerın yapıldığı ve / ve ya yapılmasına müsaama eden bir siteyi protesto ediyorum,lanetliyorum devletin tamamen yasaklamasından yanayım bunlar da son yorumumdu konu ile alakalı dediğim gibi kimseyi de siteye giriyor diye eleştiremeyiz zira zamanında ben de cok girdim,video izledim ama bu demek değil ki her türlü hakarete de acığız ve üstelik hakaret Ulu Önder atatürk'e
yapılıyorsa bundan sonra da hic girmem siteye unutmayın bılınclı yapılan her bıreysel hareket doğruysa ve haklıysa bırgun toplumsal hareket olur
herkese saygılar sevgıler.

ATAM VATAN SANA MİNNETTARDIR.

Sizin yaptığınız deve kuşu gibi kafayı toprağa gömmekten çok da farklı değil...

Büyük harfle yazdığınız "Atam vatan sana minnettardır" lafı her Türk genci için geçerlidir. Ama maalesef Atatürkçülük "ben Atatürkçüyüm" demekle "vatan sana minnettardır" demekle olmuyor.

Atatürk'ü anlamak maalesef o kadar kolay değil...

Her platformda her durumda size, sizin kutsal sandığınız değerlere hakarete varan saldırılar olabilir. Bunun çözümü için yasal yollar vardır, kapatılma da bu yasal yollardan biridir. Ancak yolun yasal olması, onun istenilen sonuca ulaşmasına her zaman yeterli olmayabilir.

Hacklemek dediğiniz, ve aslen tamamen yasadışı olan bir metodu insanlara öneriyor veya keşke yapsalar diyor olmanız, aslında kısasa kısas mantığıdır.

Karşı fikirlere, hangi boyutta olursa olsun, karşı koymak, onları yasaklamak veya küfretmek veya hacklemek ile olmaz. Bu fikirleri çürütebilecek bilgi donanımına sahip olmanız gerekir. Yoksa kapatmak, yasaklamak çok kolaydır.

Bu siteye ilişkin olarak yaptığınız yorumlarda sitenin işleyişi hakkında çok da bilgi sahibi olmadığınız manasına geliyor. Bu sebeple, işleyişi ve kuralları hakkında bilgi sahibi olmadığınız bir konuda "boktan sitenin" gibi tabirler kullanmanız, girenleri "mezhebi geniş" veya "vatan haini, Atatürk düşmanı "gibi ithamlarla yüz yüze bırakmanız çok da doğru değil.

Kaldı ki, Atatürk aleyhine yapılan binlerce yayın var ve bunların bir çoğu yurtdışı kaynaklı... Türkiye'den erişimi engellemek inanın çok komik.

Türk halkı Ata'sının ne olduğunu çok iyi bilir, siz merak etmeyin.

Bu tepkinizi vatana millete daha faydalı yollarla dile getirmeniz daha sağlıklı olur kanaatindeyim.

Sizin yaptığınız deve kuşu gibi kafayı toprağa gömmekten çok da farklı değil...

Büyük harfle yazdığınız "Atam vatan sana minnettardır" lafı her Türk genci için geçerlidir. Ama maalesef Atatürkçülük "ben Atatürkçüyüm" demekle "vatan sana minnettardır" demekle olmuyor.

Atatürk'ü anlamak maalesef o kadar kolay değil...

Her platformda her durumda size, sizin kutsal sandığınız değerlere hakarete varan saldırılar olabilir. Bunun çözümü için yasal yollar vardır, kapatılma da bu yasal yollardan biridir. Ancak yolun yasal olması, onun istenilen sonuca ulaşmasına her zaman yeterli olmayabilir.

Hacklemek dediğiniz, ve aslen tamamen yasadışı olan bir metodu insanlara öneriyor veya keşke yapsalar diyor olmanız, aslında kısasa kısas mantığıdır.

Karşı fikirlere, hangi boyutta olursa olsun, karşı koymak, onları yasaklamak veya küfretmek veya hacklemek ile olmaz. Bu fikirleri çürütebilecek bilgi donanımına sahip olmanız gerekir. Yoksa kapatmak, yasaklamak çok kolaydır.

Bu siteye ilişkin olarak yaptığınız yorumlarda sitenin işleyişi hakkında çok da bilgi sahibi olmadığınız manasına geliyor. Bu sebeple, işleyişi ve kuralları hakkında bilgi sahibi olmadığınız bir konuda "boktan sitenin" gibi tabirler kullanmanız, girenleri "mezhebi geniş" veya "vatan haini, Atatürk düşmanı "gibi ithamlarla yüz yüze bırakmanız çok da doğru değil.

Kaldı ki, Atatürk aleyhine yapılan binlerce yayın var ve bunların bir çoğu yurtdışı kaynaklı... Türkiye'den erişimi engellemek inanın çok komik.

Türk halkı Ata'sının ne olduğunu çok iyi bilir, siz merak etmeyin.

Bu tepkinizi vatana millete daha faydalı yollarla dile getirmeniz daha sağlıklı olur kanaatindeyim.

değerli arkadasım sız benım yorumlarımı tam ıdrak edememıssınız sanırım ben kimseyi sıteye gırıyor dıye elestırmedım ustelık kendımın de gırdıgını soyledım kaldı kı benım yaptıgım bırkac yorum sızın tırnak ısaretı ıcıne aldıgınız benım buradakı dostlara sarfedecek yorumum olamaz.
Son olarak emınım Türk Halkı ATA sının ne olduğunu bılıyordur benden oğrenecek degıl sıtenın ısleyısı ıle alakalı konuya ıse sadece su yorumum olur o zaman adam gıbı ısletsınler.

üstelik benim kızgınlığım sıteye ve kendımce sıteyı protesto edıyorum ve dedığım gıbı devletın sıteyı yasaklamasını da desteklıyorum konu bundan ıbarettır
gırenler özgur ıradelerı ıle tabıı kı gırer ve ıstedıklerını yapmakda ozgurler elestırıler onlara karsı degıl tekrar belırteyım.Konuyu baska mecralara cekmenın mantıgı yok sız benı yanlıs anlamıssınız ve sımdı benı kendımı savunmak zorunda bırakıyorsunuz bu da ayrı bır tezat ya neyse.
saygılar sevgıler.

Eee ne oldu şimdi..70 milyon izleyemiyor..Geri kalan 5 milyar izlemeye devam..Sorun bittimi ?

Bizim çocuklarımız aklı ermeye başladığı andan itibaren Atatürkü öğrenmeye ve onu anlamay başlar..Bu ülkede bunu yasaklamanın mantığı yok..O videoda ne görürse görsün bizim insanımız için o yine aynı Ulu Önder Atatürk'tür..Ya diğer 5 milyarın çocukları..Belki hayatlarında ilk defa görüyorlar Ata'yı..Belkide ismini ilk defa bu sitede görecekler..Belkide yanlış düşüncelere kapılıp kendi kafalarında Türkiye Cumhuriyetinin kurucusunu yanlış tanıyacak,belkide düşman olacak..20-30 sene sonra bu insanlar büyüyüp belli statülere eriştiklerinde belki Türkiye'yeyede ön yargılı bakacaklar..Bir nesil belkide bu şekilde büyüyecek...

Benim bu ülkede bu sitenin yasaklanmasına katılmadığım tek nokta bu..Bu ülkede bu sitenin yasaklanmasıyla bu iş çözülmez..He sen görmezsin ama yine o tür videolar yayınlanır,yine milyonlarca insan izler..Haberimizde olmaz..Sen koskoca bir Türk Ulusu ve dünyanın bilmem kaçıncı büyük ekonomisi isen bağlantıyı değil,bu videoyu koyanların kafasını keseceksin..(kaba tabirle)..Yada bu sitenin fişini çekeceksin..He bu gücüne rağmen,senin bu güce bu günlere gelmeni sağlayan Ata'na saygısızlık yapan siteye tek yaptırımın bu kadar basit oluyorsa,Ata'na o sagısızlığı yapanlardan bir farkında yoktur benim gözümde...

Eee ne oldu şimdi..70 milyon izleyemiyor..Geri kalan 5 milyar izlemeye devam..Sorun bittimi ?

Bizim çocuklarımız aklı ermeye başladığı andan itibaren Atatürkü öğrenmeye ve onu anlamay başlar..Bu ülkede bunu yasaklamanın mantığı yok..O videoda ne görürse görsün bizim insanımız için o yine aynı Ulu Önder Atatürk'tür..Ya diğer 5 milyarın çocukları..Belki hayatlarında ilk defa görüyorlar Ata'yı..Belkide ismini ilk defa bu sitede görecekler..Belkide yanlış düşüncelere kapılıp kendi kafalarında Türkiye Cumhuriyetinin kurucusunu yanlış tanıyacak,belkide düşman olacak..20-30 sene sonra bu insanlar büyüyüp belli statülere eriştiklerinde belki Türkiye'yeyede ön yargılı bakacaklar..Bir nesil belkide bu şekilde büyüyecek...

Benim bu ülkede bu sitenin yasaklanmasına katılmadığım tek nokta bu..Bu ülkede bu sitenin yasaklanmasıyla bu iş çözülmez..He sen görmezsin ama yine o tür videolar yayınlanır,yine milyonlarca insan izler..Haberimizde olmaz..Sen koskoca bir Türk Ulusu ve dünyanın bilmem kaçıncı büyük ekonomisi isen bağlantıyı değil,bu videoyu koyanların kafasını keseceksin..(kaba tabirle)..Yada bu sitenin fişini çekeceksin..He bu gücüne rağmen,senin bu güce bu günlere gelmeni sağlayan Ata'na saygısızlık yapan siteye tek yaptırımın bu kadar basit oluyorsa,Ata'na o sagısızlığı yapanlardan bir farkında yoktur benim gözümde...

Fatih dedıklerınde %100 haklısın buradaki yaptırım sadece Ülkenın tepkısını
cektıgını bahse konu vıdeoyu yayınlayan ve ya musade eden sıteye bıldırmek
yanı yapılacak baska bırsey yok Türkiyeden erişimi yasaklayarak sıtenın ulkemızden ızlenmesını engellemek ve bu yaptırımla da vıdeonun kaldırılmasını saglamak hal boyle ıken de Devletın yanında olup sıteye bır sure ve hatta gerekırse hıc gırmemek en azından ATA ya borcumuz dıye dusunuyorum ''YOU TUBE adı batsın oraya gırmemek kımseye bırsey kaybettırmez baska sıteler var muadılı oralardan da ızlenebılır'' cunkı bu adamlar bu ıslerden para kazanıyorlar ve en azından Türkiye den kazanmasınlar ki ders alsınlar .Son olarak da bırey olarak yaptırımım bu kadar,maalesef bu kadar yanı baska elımızden ne gelır cok merak ettım bılen arkadaslar varsa lutfen acıklar mı
Başta da dediğim gibi bunlar tamamen benım sahsı ve o sıte ıle alakalı dusuncelerım ve benı bağlar,yanı maksat gıren bır kımseyı eleştırmek degıl, zaten haddımız de degıl

Cengiz Çavik adlı abimizin düşüncelerine katılmamak mümkün değil.

Hubus öldürme fikrin aklıma yattı:)

Cengiz Çavik adlı abimizin düşüncelerine katılmamak mümkün değil.

Hubus öldürme fikrin aklıma yattı:)

sağol kardeşim
ATA yabancı bir devlet başkanını ağırlarken garson servis esnasında fincanı devirmiş herkes dehşet içinde kalıp ATA ' nın tepkisini merak etmiş O 'da gayet sakin tavırla BENİM MİLLETİM HERŞEYİ BECERDİ,HER ZORLUĞU YENDİ,LAKİN UŞAK OLMAYI ÖĞRENEMEDİ,ÖĞRENMEZ.

ben yine yazayım ATAM VATAN SANA MİNNETTRADIR
ve İZİNDEYİZ.

Son düzenleme:
Eyvallah abi, Buna ülke olarak karşı çıkmadıkça bu terbiyesizlikler kesilmeyecektir. Ve maalesef ülkemizde Atatürke sahip çıkmayanlar var ve alttaki şiiri onlara armağan ediyorum:

İsgaldeki hali sakin unutma
Atatürk’e dil uzatma sebepsiz
Sen anandan yine çikardin amma
Baban kimdi bilemezdin serefsiz. Neyzen Teyfik...

Eyvallah abi, Buna ülke olarak karşı çıkmadıkça bu terbiyesizlikler kesilmeyecektir. Ve maalesef ülkemizde Atatürke sahip çıkmayanlar var ve alttaki şiiri onlara armağan ediyorum:

İsgaldeki hali sakin unutma
Atatürk’e dil uzatma sebepsiz
Sen anandan yine çikardin amma
Baban kimdi bilemezdin serefsiz. Neyzen Teyfik...

Sonuna kadar katılıyorum sana :good::good::good:

Geri