tartısmak ıstemem ama öldürmekle ne alakası var yasaklama ve hackleme ile
modernlığın ne alakası var modernlık demek amıyane tabırle meshebı genıs olmak mı, cok sabırlı olmak mı sıze katılmıyorum uzgunum sadece buna benzer vakalardan ermenı soykırımı ıle alaklı fransayı protesto etmek ıcın fransız yapımı araclarını yakanlar oldu bu memlekette onlar az mı moderndı sızce ben ATATÜRK milliyetcisi bir insan olarak ona sık sık hakaretlerın yapıldığı ve / ve ya yapılmasına müsaama eden bir siteyi protesto ediyorum,lanetliyorum devletin tamamen yasaklamasından yanayım bunlar da son yorumumdu konu ile alakalı dediğim gibi kimseyi de siteye giriyor diye eleştiremeyiz zira zamanında ben de cok girdim,video izledim ama bu demek değil ki her türlü hakarete de acığız ve üstelik hakaret Ulu Önder atatürk'e
yapılıyorsa bundan sonra da hic girmem siteye unutmayın bılınclı yapılan her bıreysel hareket doğruysa ve haklıysa bırgun toplumsal hareket olur
herkese saygılar sevgıler.
ATAM VATAN SANA MİNNETTARDIR.
Sizin yaptığınız deve kuşu gibi kafayı toprağa gömmekten çok da farklı değil...
Büyük harfle yazdığınız "Atam vatan sana minnettardır" lafı her Türk genci için geçerlidir. Ama maalesef Atatürkçülük "ben Atatürkçüyüm" demekle "vatan sana minnettardır" demekle olmuyor.
Atatürk'ü anlamak maalesef o kadar kolay değil...
Her platformda her durumda size, sizin kutsal sandığınız değerlere hakarete varan saldırılar olabilir. Bunun çözümü için yasal yollar vardır, kapatılma da bu yasal yollardan biridir. Ancak yolun yasal olması, onun istenilen sonuca ulaşmasına her zaman yeterli olmayabilir.
Hacklemek dediğiniz, ve aslen tamamen yasadışı olan bir metodu insanlara öneriyor veya keşke yapsalar diyor olmanız, aslında kısasa kısas mantığıdır.
Karşı fikirlere, hangi boyutta olursa olsun, karşı koymak, onları yasaklamak veya küfretmek veya hacklemek ile olmaz. Bu fikirleri çürütebilecek bilgi donanımına sahip olmanız gerekir. Yoksa kapatmak, yasaklamak çok kolaydır.
Bu siteye ilişkin olarak yaptığınız yorumlarda sitenin işleyişi hakkında çok da bilgi sahibi olmadığınız manasına geliyor. Bu sebeple, işleyişi ve kuralları hakkında bilgi sahibi olmadığınız bir konuda "boktan sitenin" gibi tabirler kullanmanız, girenleri "mezhebi geniş" veya "vatan haini, Atatürk düşmanı "gibi ithamlarla yüz yüze bırakmanız çok da doğru değil.
Kaldı ki, Atatürk aleyhine yapılan binlerce yayın var ve bunların bir çoğu yurtdışı kaynaklı... Türkiye'den erişimi engellemek inanın çok komik.
Türk halkı Ata'sının ne olduğunu çok iyi bilir, siz merak etmeyin.
Bu tepkinizi vatana millete daha faydalı yollarla dile getirmeniz daha sağlıklı olur kanaatindeyim.