Aldığınız GTS450'nin de kasmaması lazım dediğiniz oyunda. Ek güç kablosunu takmışmıydınız?
Evet 6 pinli sokete 12 V luk ek güç takılıydı. Kart ASUS markaydı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aldığınız GTS450'nin de kasmaması lazım dediğiniz oyunda. Ek güç kablosunu takmışmıydınız?
Bende 2 yıldır kullandığım 1gb 8800gt var ve hala canavar gibi.Teknoloji bazında bakarsak atinin gddr5 te elde ettiği başarımı gddr3 bellekle yakalayan nvidiaya söylenecek söz yok.Ya gddr5 kullansaydı Ayrıca herşey sadece bellek bant genişliği, kullanılan bellek değildir.Kullanılan gpu nun mimarisi ve gpu destek birimleride çok önemlidir.İşte bu yüzden hemen hemen her alanda nvidia ati den bir gömlek üsttür.Kullandığım kartlar sırasıyla:
s3 savage
Ati rage pro
intel i740
3dfx voodoo3000
nvidia mx440
nvidia ti4200
ati 9600pro
nvidia fx5700le
nvida fx5700
nvidia 6600
ati x1650pro
nvidia 6800gt
nvidia 8600gt
ati x1950pro
nvidia 8800gt
bu kartların karşılaştırılması bile yanlış. HD6670 tabi ki.
biri GDDR5 bellek kullanırken, diğeri GDDR3 kullanıyor. Bit olayını diğer konuda sormuşsun. Bit, veriyolu genişliği. Yani ne kadar yüksekse o kadar iyi olur. Ekran kartında 1gb-2gb pek önemli değil. Örneğin, 106" LCD ekran kullanmıyorsan 2gb'nin pek bi fazlası olmayacaktır 1gb'den. Son olarak, GTS 250'nin bellek ve çekirdek hızı HD6670'e göre çok daha düşük olduğu için, HD6670 diyorum.
Hayır siz beni yanlış anlamışsınız. Benim demek istediğim Nvidia nın bu ekran kartı modelinde yok physx... Zaten Ati nin hiç bir ekran kartında yok physx...nvidia nın Phsyx özelliğimi yok ? Yanlış biliyorsunuz atide phsyx özelliği yok
bende gforce var 1gb 256 bıt super nvıde chııpsetlı alalım sanada nfs 11 oynuyorum akıllara zarar sankı gercek tavsıye ederım kafanın karısacak bı durum yok