atiker de benzinden gaza geçmede sorun yaşayan var mı...

alpercel

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
13 Ocak 2013
Mesajlar
18
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Siteyi ziyaret et
opel corsa 1.4 gls aracım benzinden gaza geçmiyor.. başta soğuktandır diyordum ama, sıcak havalarda da aynı geçmiyor..sebebi ne olabilir??
 
lpg regülatörü üzerinde ısı müşürü vardır, o müşür rızalı ya da kablosu sorunlu ise araç lpg ye geçmez, bu durumda lpg tuşuna basılı tutarak aracınızı direk lpg de çalıştırabilirsiniz, herhangibir atiker bayii sorununuzu çözer...
 
bezi astrada olmuştu :D hatta babam 2 gün sonra farketmiş :D adam alışkın değildi gazlı araba kullanmaya 1 sene benzinli kullandıktan sonra gaz taktırdık. ısı müşürümü ne var o değişti garantiden ondan sonra sıkıntı yaşamadık...
 
ATİKER'den LPG geçişi konusunda çok memnunum.
En soğuk havalarda bile 500 metre civarında gaza geçiyor ve en ufak bir sarsıntı veya silkeleme olmuyor benzinde gidiyormuş gibi yola devam ediyor araç sanki LPG takılı değil...

Sizin de ısı müşürü değişsin sorun çözülür.
 
aynı sorun bende de vardı. gazcıya götürdüm cihaza taktık "sıcaklık sensörü" arızası verdi.değiştirdik sıkıntı kalmadı..
 
aynı araçtan ve aynı lpg sisteminden bendede var ayrıca araçlarımız aynı şehirde ve aynı sorunu bende yaşıyorum

yazın benzinden gaza geçişte titreme silkeleme yapıyor araç öne doğru atılıyor boğuluyor gibi oluyor ve çoğu zaman stop ediyor.tekrar çalıştırdığımda benzini resmen sömürüyor.

kışın ise 3 .viteste titreme devir düşünce titreme yapıyor.gaz yemiyor gibi oluyor

yazın ilk kalkışta benzinden lpg ye geçerken motora gaz vermekle sorunu çözdüm.depoya yakıt katkısı dökün bir süreliğine sorunu çözüyor.

sizin sorun ısı müşüründen gibi motor ısısını algılamıyor ya da motor aşırı derece soğuk ben kışın izmir gibi bir yerde kışın hava soğukluğu en fazla 5 derece olur.2 kilometre gidiyorum öyle gaza geçiyor.

arabaya biraz zaman verin bir 5 kilometre falan gidin hala çözülmüyorsa atikerin servisine gidin atikerin servisi manavkuyu adliyenin orada 3.oto sanayi var.orada 2 tane atiker servisi var.oraya götürün.



atikerden bende memnun değilim dengesiz bir tüketimi var.bazen gazı içiyor bazende bitmek bilmiyor.
 
Geri
Üst