Bugün Atiker bayiine uğradım. Usta ile konuşmaya nedir ne değildir. Konuşayım öğreneyim dedim. Durumu anlattım nette cok olumsuz şeyler duydum ama aydındaki 2 opel kullanıcısı arkadaşım sizden memnun dedim motoru açtılar. Aracımın Twinport olduğunu ilk aylarda kalkışlarda stop edebileceğini söylediler bende gaz daha fazla yükleniriz dedim. Sonrada vitesi boşa attığımda da stop etme görülebileceğini söylediler.
Bende buna bir çözümünüz vardır. Bir kaç ay içinde hallederiz dimi dedğimde usta. Abi uğraşırız yazılımları değiştiririz olmassa garanti kapsamında beyni değiştiririz dedi Bu saniyede bende bir güven oluştu. Atiker'e daha sıcak bakmaya başladım.
Arkdan makina mühendisi geldi sorun nedir dedi. Bende ustanın söylediklerini ilettim. Adam bana bak dostum sende mühendissin bende mühendisim. Bunun kesin olacak diye bir şeysi yok (Elini sağa sola sallayarak gayet labuali bir şekilde) Bellllllkiiiiii olurrr. Belllllllki olmaaaaaaaaaz, gibi tabir kullandığı an benim için ATİKER bitti!
Bir mühendisten daha mantıklı ve güzel açıklama beklerdim şahsen bunlar imza mühendisi olduğuna karar verdim ve 1.400 TL'sına BRC ile anlaştım 25.03.2010 09:00de montajı yapacak.
Bu bir kesin müşteri nasıl elden kaçırılır örneğidir.
Hayırlı uğurlu olsun artık.