evet gün yaklaşıyor sevgili isotta bi el at abi konuya canlansın buralar liste netlik kazansın saygılar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
buluşma yeri ve saati konusunda kesin kararı bildirirseniz sewinirim. birde avrupa yakasından geçicek arkadaşlarla organize olup karşıya geçmek daha mantıklı olmaz mı diye düşünüyorum , ne dersiniz???aga78' Alıntı:mantıklıda bi liste oluşmuş degil gelecek arkadaşlar
gelecek arkadaşlar neden isimlerini listeye eklemiyor anlamış degilim
1-isotta
2-muddapa
3-dragon
4-aga78+ 8 misafiri bay bayan opeli yok ama yeni leonları var
5-ömerdia
6-skyeye
7- brs97 (güncel )
8-misafir katılımcı
9-coldekiadam
10-eray
11- bahadır + misafiri
12-?
34BRS97' Alıntı:buluşma yeri ve saati konusunda kesin kararı bildirirseniz sewinirim. birde avrupa yakasından geçicek arkadaşlarla organize olup karşıya geçmek daha mantıklı olmaz mı diye düşünüyorum , ne dersiniz???
mesela ben halkalı'dan geliyorum.
isotta' Alıntı:evet arkadaşlar,listedeki tüm arkadaşlar geliyor herhalde,o zaman bi netlestirelim yer ve zamanı...VE DAHA GELECEK ARKADAŞLAR YOKMU????
theone,nida,astra,karanlık,caxu,gsionur sizler neden yoksunuz bu listede???uzun zamandır bir etkinlik yapmıyorduk hadi beylerrrrr...
TARİH:25 SUBAT 2007
BULUSMA YERİ:kozyatagı Carrefour oto parkı
SAAT:09.00
HAREKET:09.30
TheOne' Alıntı:Ben gelecektim ancak o gün bulunmam gereken ve benden habersiz yapılan bir program var. Gitmezsem olmaz gerçekten... Aynı gün Kartepe' de olacağım. Hatta geçen cumartesi Mustafa' ya da söyledim serviste... Sizlere uyarsa buyurun hep birlikte gidip İstanbul' a 1,5saat mesafede karlar üzerinde hem sucuk mangal yapalım hemde isteyen kayak yapsın. Bu kadar sayfa üzerine aklınızı karıştırmak ve organizasyonu bölmek değil tabii ki amacım teklif var ısrar yok. Ben affınızı rica ediyorum.
isotta' Alıntı:evet arkadaşlar,listedeki tüm arkadaşlar geliyor herhalde,o zaman bi netlestirelim yer ve zamanı...VE DAHA GELECEK ARKADAŞLAR YOKMU????
theone,nida,astra,karanlık,caxu,gsionur sizler neden yoksunuz bu listede???uzun zamandır bir etkinlik yapmıyorduk hadi beylerrrrr...
TARİH:25 SUBAT 2007
BULUSMA YERİ:kozyatagı Carrefour oto parkı
SAAT:09.00
HAREKET:09.30