Atv Safari

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TheOne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
coldekiadam' Alıntı:
Arkadaşlar geçen haftasonu Burda bir akrabamızın beyninde ur çıktığı için ailem acilen gelmişti ameliyat için. Sonra patolojide ur kötü huylu çıkmış.dolayısıyla haftasonu ailem gene gelicek..Bu yüzden affınıza sığınarak ben gelemiyeceğimi bildiriyorum.:(

DENİZ'CİM CİDDEN ZOR BİR DURUM... DUYDUM OLAYINI....
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN..ACİL ŞİFALAR DİLERİM.....:sorry:
YAPABİLECEĞİMİZ BİŞİ OLURSA LÜTFEN BİLELİM ...

Canım Eksik olma..Yapılcak pek bi şey yok bekleyip görcez..Teşekkürler tekrar...

Kanka geçmiş olsun gerçekten üzüldüm. Arkadaşlar bende daha önceden sözüm olduğu için hafta sonu izmirde olacağım. Ama nasıl olsa artık bazı hafta sonları boşum bir daha ki organizasyonda ben organize edip taşdelende ata binmeye götürbilirim. Ormanda atlarla bir gezi çok keyifli oluyor... Eğer o da olmazsa kanka zaten yazın beraberiz :D:D

Nida' Alıntı:
Kanka geçmiş olsun gerçekten üzüldüm. Arkadaşlar bende daha önceden sözüm olduğu için hafta sonu izmirde olacağım. Ama nasıl olsa artık bazı hafta sonları boşum bir daha ki organizasyonda ben organize edip taşdelende ata binmeye götürbilirim. Ormanda atlarla bir gezi çok keyifli oluyor... Eğer o da olmazsa kanka zaten yazın beraberiz :D:D

İzmir? :eek: ;) :good:

07.07.2007 tarihi sana bir şey anımsatsın kanka... :) İzmire kız almaya gideceğiz. :D

Arkadaslar son kesin liste ne oldu şimdi ben taaaa İzmirden geleceğim ama sanki kimseler gelmeyecekmiş gibi geliyor bana yani öyle olacaksa bunun sonuda hayal kırıklığı olacaksa yormayayım kendimi nerdeyse iki aydır konusuyoruz yine bir sürü son dakika golü var
Ben güncel bir liste yazalım derim

1-Bahadır + Misafiri

deniz cok üzüldüm geçmiş olsun.
1-Bahadır + Misafiri
2-Skyeye
3-isotta+3
4-muddapa
5-dragon (telde konustuk kesin geliyor)

isotta' Alıntı:
deniz cok üzüldüm geçmiş olsun.
1-Bahadır + Misafiri
2-Skyeye
3-isotta+3
4-muddapa
5-dragon (telde konustuk kesin geliyor)

Orada olacağım inşallah :good:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri