aux girişi hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mdpoll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mdpoll

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar aux girişi tam olarak nasıl kullanılır.. kullanma kılavuzunda bişey anlamadım. ara kablo mu kullanacaz. eğer öyleyse resmini koyabilir veya nasıl bişey olduğunu anlatabilir misiniz. kendi müziklerimi illa cd ye mi aktarmalıyım.. açıklarsanız sevinirim..

abi sana en basitinden anlatayım. kablo alıcaksın iki ucuda jak olucak 3,5luk. bi ucunu mp3 calara yada telefona takıcaksın diger ucunu aux girişine.teybtede aux kısmına getireceksin.sonra mp3 yada telefondan şarkıyı acıcaksın. işte bu kadar :)

kablo bu teknoloji marketlerinde 10 tl falan :)

107196044f7o.jpg

:bir: :bir: çok teşekkür ederim kardeşim... radyo da kanal aramak işkencesi bitecek yakında.. ilk şarkıyı dinlerken tekrar, allah razı olsun derim:dil:

Eski kasa Hyundai Era' larda bile USB girişi var bizim Corsa' lar hala AUX girişli çelik bile değişti Opel değişmedi

ben aux girişini kullanayım dedim ama çook düşük ses aldım teypten,telefonunda sesi sonuna kadar açıktı teybinkinide açtım çook kısık bir ses geldi :(
oysaki ne hayallerle şarkılar atmıştım telefonuma :D

sony mp3 calarla bile kaliteli ses alamadım. 2 cd yazdım, onlarda arada atlama yapıyor.

Geri