ayak koyma bölümü ışıklandırma

ASTRAloji

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Bugün bu uygulamayı yaptırmak istiyorum.Kırmızı yada mavi led şeridi çektiricem.İşçilik dahil ne kadara yaparlar bu uygulamayı ? birde bunları herhangi bir tuşa atayabilir miyiz? yoksa akü çalıştığı anda hep yanıcak mı ?

Bugün bu uygulamayı yaptırmak istiyorum.Kırmızı yada mavi led şeridi çektiricem.İşçilik dahil ne kadara yaparlar bu uygulamayı ? birde bunları herhangi bir tuşa atayabilir miyiz? yoksa akü çalıştığı anda hep yanıcak mı ?

İyi bir oto elektrik ustasına gidersen istediğin her şekilde o ışıklandırmayı yapabilirsin , yeter ki usta sigorta kutusundan iyi anlasın

Ama şahsi fikrim kırmızı veya mavi ışıklandırma , gece arabanı ayaklı gazino gibi göstereceği için yerinde olsam ledi beyaz veya sarı (sarıdan çok farlarımızda yanan gün ışığı rengi) renkte alırdım , tabi bu benim fikrim

İyi bir oto elektrik ustasına gidersen istediğin her şekilde o ışıklandırmayı yapabilirsin , yeter ki usta sigorta kutusundan iyi anlasın

Ama şahsi fikrim kırmızı veya led o arabayı gece ayaklı gazino gibi göstereceği için yerinde olsam beyaz veya sarı (sarıdan çok farlarımızda yanan gün ışığı rengi) olarak alırdım , tabi bu benim fikrim

Ben kırmızıyı arabanın rengi ve koltuk kılıfları kırmızı siyah olduğu için düşünmüştüm.Aracım siyah. koltuk kılıfları ve direksiyon kılıfları kırmızı+siyah hani kırmızı iyi tamamlar diye düşündüm.dediğiniz gibi beyaz da şık olabilir.

Acaba bu uygulamayı tuş(aç-kapa) olarak mı yoksa kapılar açılınca mı yansın şeklinde yaptırmalıyım kararsız kaldım.

Bide maliyetini merak ediyorum.Led şeritler 2x60cm 20-30 TL civarı.işçilik kablo mablo 50-60 edicek yine.

iç aydınlatma beyaz yada gün ışığı led daha hoş olacaktır kırmızı,mavi,mor gibi renkler arabaya hiç yakışmıyor diye düşünüyorum

iç aydınlatma beyaz yada gün ışığı led daha hoş olacaktır kırmızı,mavi,mor gibi renkler arabaya hiç yakışmıyor diye düşünüyorum

ismail hocam acaba burada yazdıklarımdan hangisi daha mantıklı ?

1-devamlı yansın
2-kapılar açılınca yansın
3-frene basılınca yansın(dolmuş style :D)
4-Tuş ile kontrol

396874_10151335494728849_1210656190_n.jpg

Aracımın kılıfları böyle

Ben kırmızıyı arabanın rengi ve koltuk kılıfları kırmızı siyah olduğu için düşünmüştüm.Aracım siyah. koltuk kılıfları ve direksiyon kılıfları kırmızı+siyah hani kırmızı iyi tamamlar diye düşündüm.dediğiniz gibi beyaz da şık olabilir.

Acaba bu uygulamayı tuş(aç-kapa) olarak mı yoksa kapılar açılınca mı yansın şeklinde yaptırmalıyım kararsız kaldım.

Bide maliyetini merak ediyorum.Led şeritler 2x60cm 20-30 TL civarı.işçilik kablo mablo 50-60 edicek yine.

Led şerit veya hortumlar normal halojen ampullere göre 10 kat daha uzun ömürlü ve sağlamdır , kolay kolay sudan , nemden , darbeden etkilenip patlamazlar . Bu yüzden led iyi bir seçim , fiyatına gelirsek kalite kalite değişiyor , kaliteden kastım ampülden çok ampüllerin üstünü kapatan o plastik madde fiyatını etkiliyor

Bana kalırsa ledleri eğer çok parlak ve göz alıcı almayacaksan gece farları açınca otomatik olarak onlarda yansın ve sen farları kapatınca onlarda kapansın

Bu şekilde bence harika bir görüntü oluşur ama dediğim gibi benim önerim gün ışığı veya beyaz renk :cool:

ismail hocam acaba burada yazdıklarımdan hangisi daha mantıklı ?

1-devamlı yansın

2-kapılar açılınca yansın:bir:

3-frene basılınca yansın(dolmuş style :D)
4-Tuş ile kontrol

bana göre kapılar açılınca yanarsa aynı zamanda iç aydınlatmaya bağlanacağı için iç aydınlatma açıldığında da kullanabileceksin ve orjinal bi havası olacak.

Geri