iki tane yap,biri tavan lambası - kapılara bağlı olsun,biride ambians lambası gibi bir yere küçük bir switch koyarsın orjinalliği bozmayacak şekilde kontağın açıkkan basınca yanar paspasın oralarda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iki tane yap,biri tavan lambası - kapılara bağlı olsun,biride ambians lambası gibi bir yere küçük bir switch koyarsın orjinalliği bozmayacak şekilde kontağın açıkkan basınca yanar paspasın oralarda
bana göre kapılar açılınca yanarsa aynı zamanda iç aydınlatmaya bağlanacağı için iç aydınlatma açıldığında da kullanabileceksin ve orjinal bi havası olacak.
aynen katılıyorum yukarıda yazana,,, , ben bu yaz yaptım astrama, ben renault 9 un plaka lambalarını kullandım, orjinale yakın oldu, sağ ve sol yanlara yaptım(sol tarafta kaputu açtığım kolun yanına) orjinal plastiği dikdörtgen kesip dıştan yerleştirdim, tam ölçülerinde kesersen direk oturur ve turnaklı olduğu içinde oynamaz, sol taraftan sigorta panosu ilede oynamana gerek kalmaz, a sütunundan tavan lambasına giden tesisattan aldım + ve - ucu, şimdi kumandadan açınca ve kapatıonca tavan lambası ile senkronize çalışıyo, arkadaşların dediği gibi sarı ışık çok daha hoş oluyo,,,
Bunuda ben yaptım cakmaklıktan aldım , kontak acıldıgında yanıyor 2 bucuk aydır kullanıyorum bir problem yasamadım garantiyide zedelemez sonucta aparat gorevını goruyor , şimdi sis farı aldım bunlarıda aynı sekılde garantım bıtene kadar cakmaklıkla besleyecegım Ve elektrik ustasına gitmene gerek yok 1 m led 4 TL ve ön arka aydınlatmaya 1 m led serıt yetıyor , yagrın sıs farımı montajlarken arka koltuklarımada bu uygulamayı yapacagım
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=92186
çakmaklık değilde keşke iç aydınlatma dan alsaydın muhteşem olurmuş yinede güzel uygulama
Begenınız ıcın sagolun.
ya ben sureklı yanmasını ıstedım ama garantım bıtınce daha orjınal bır baglantı yapacagım bilirsınız kı servısler garantı dısı bırakmak ıcın ellerınden gelenı ardlarına koymuyorlar , sis farımı bıle cakmaklıktan beslıyecegım dusunun :/
durum vahim bende sizlerden esinlenip yapacağım aklımda şekillendi şimdi ayak aydınlatma 2 şerli şerit led döşeyeceğim birini butonlu yapacağım istediğimde yansın diğeri kapı açıldığında yansın nasıl fikir ?