Aydınlatma sistemine önde ve arkada LED desteği. ((:

Ynt: Aydınlatma sistemine önde ve arkada LED desteği. ((:

GNSpower link' Alıntı:
Birgün bütün contalarım yanacak bu sefer tüketimi arttıracak ne varsa onu yapmaya başlayacağım arabaya, kilometrede 3-5 litreyi zorlayıp tersine dünya rekoru kırdıktan sonra bir benzinliğin önünde cesedimi bulacaklar. ((:
o zor değil Doğan senin benim yanıma gelip bir hafta takılmana bakar :) her gün bir cins hayvanın etini komple mangal yapıp yedikten sonra senin kilo tavan yakıt tüketimi feza yapar :D

Araç tüketimini düşürmek  için rejime giren ilk forum üyesi olma yolunda şahane bir ivme kaydettin doğancım :)

ulas79 link' Alıntı:
o zor değil Doğan senin benim yanıma gelip bir hafta takılmana bakar :) her gün bir cins hayvanın etini komple mangal yapıp yedikten sonra senin kilo tavan yakıt tüketimi feza yapar :D

Tüketim rekoru kıramazsan özkütle rekoru kır diyorsun yani. ((:

yavuzozkan link' Alıntı:
Araç tüketimini düşürmek  için rejime giren ilk forum üyesi olma yolunda şahane bir ivme kaydettin doğancım :)

Kepazelikte düştüğüm son nokta şimdilik bu Yavuzcum. ((:

Abi benim araçta çok yakıyor bana göre. Kiloya vurursak ben sadece 63 kilocuğum boy desen 1.74 cm düşün artık ben ne yapayım

yavuzozkan link' Alıntı:
Abi benim araçta çok yakıyor bana göre. Kiloya vurursak ben sadece 63 kilocuğum boy desen 1.74 cm düşün artık ben ne yapayım

Arabaya yük olmamak en büyük meziyet, o senin arabanın ayıbı olmuş, araba dediğin öyle sahibine hürmetinden az yakar. ((:

Benim 137 kilomla şöför koltuğuna iki kişi biniyor gibi zaten. ((:

yavuzozkan link' Alıntı:
Yavuz ozaman senin araç üretim bandından ters orantılı tüketim şeklinde monte edilip yollanmış yani sen kilo aldıkça tüketimin düşecek demektir :D

Ya doğan geç farı sellektörü böyle bir modifiyemi yapsan acaba :)

Hmm. Yolda giderken çek sağa, aç kaputu, koy etleri, cız bız, ham hum şaralop yola devam. Tuttum bunu. ((:

Geri