Ynt:
Abi bu mangalcıya gider :-D
Abi bu mangalcıya gider :-D
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GNSpower link' Alıntı:Hmm. Yolda giderken çek sağa, aç kaputu, koy etleri, cız bız, ham hum şaralop yola devam. Tuttum bunu. (
DarthWider link' Alıntı:Madem çok yakıyor bari böyle yaksın iş mangalcılara yarasın
gözümde bir an Doğanın aracı kenara çektiği ve sen beni yakmadan ben seni yakar üzerinde de bir danayı mangal yaparım tiradıyla araçtan inip bir şişe benzini döküp aracı yaktığı canlandı.DarthWider link' Alıntı:
ulas79 link' Alıntı:gözümde bir an Doğanın aracı kenara çektiği ve sen beni yakmadan ben seni yakar üzerinde de bir danayı mangal yaparım tiradıyla araçtan inip bir şişe benzini döküp aracı yaktığı canlandı.
satar başkasının başını yakarım bari en gıcık olduğun birine satta intikam almış ol 011zaaGNSpower link' Alıntı:Sonra hepten üstüme kalır, böyle en azından birgün satma ve ondan kurtulma şansım var. (
ulas79 link' Alıntı:satar başkasının başını yakarım bari en gıcık olduğun birine satta intikam almış ol 011zaa
astra ile gönül eylendirip volvoya göz kırpıyorsunGNSpower link' Alıntı:Sonra hepten üstüme kalır, böyle en azından birgün satma ve ondan kurtulma şansım var. (
DarthWider link' Alıntı:astra ile gönül eylendirip volvoya göz kırpıyorsun
GNSpower link' Alıntı:İçimden bir ses "Doğan yakın zamanda büyük borç altına gireceksin" diyor. (