Aydınlatma sistemine önde ve arkada LED desteği. ((:

Ynt: Aydınlatma sistemine önde ve arkada LED desteği. ((:

B֜LENT link' Alıntı:
Voww harbi guzelmis dogan. Ozelliklede kedi gozleri  bravoo
Peki gunduz farlar yanmadigi zamanda yaniyormu bunlar yoksa farlarlami kombine.

Uzunlarla sislerin yanmasida guzel ama AFL de olmaz sanirim.
Auto modunda Uzunlari acinca sisler sönüyor.
Gule gule kullan sirada bisey kaldimi.

Bülent kedi gözleri gündüzleri normalde yanmıyorlar sadece frene bastığımda yanıyorlar ki bu da artı bir özelliği. Geceleri de dediğim gibi birinci aşamada yanıyorlar.

Diğer kısma gelince bunun gibi kırk uygulama yaptırsam ne AFL'ye yaklaşır, ne de onun özelliklerinin görselde bile onda biri eder. KEşke AFL'm olsa da hiç bunları yaptırmasam. (:

Aydınlatma ile ilgili kalan tek şey Hasan abimizin yanına uğramak, şu göstergeleri Flexride kırmızısına çevirebilirsek sanırım şimdilik tatmin olabilirim aydınlatma hususunda. ((:  Ha tabii ayna altı ledleri saymazsak. Elbette dış kapı koldu ledleriyle beraber. Tekrar düşündüm de sanırım benim işim bitmez aydınlatmayla. ((:

mrt54 link' Alıntı:

Valla bu tür bir ürün gördüm geçenlerde yalnız araya arıza kesici falan da koysalar saçmalayabiliyor aklında bulunsun. ((:

Plaka içinse ayrı bir fantazi yapıldı benim arabada yine. Normal ampuller özel alaşım bir borunun içine konuldular ve tampon demirine sabitlendiler. Böylece tampon demiri tarafından aynı zamanda soğutuluyorlar. (:

Ustam çok manyak bir adam yahu. ((:

oceans34 link' Alıntı:
tek kelimeyle harika olmuş...acaba arka ve ön ledler işçilik ve malzeme dahil ne kadara mal oldu acaba

Ben bütün bu işlemleri eş dost ile eğlence için yaptığımdan dolayı bir maliyet çıkmadı bana ama malzemelerin maliyeti gerçekten düşük. Ama sanırım işçilik bir yerde yaptırırsanız biraz tutar. Ön taraftaki ledler için tamponun sökülmesi gerekti mesela. Ama bu işlerden anlayan bir arkadaşınız varsa kolaylıkla halledebilirsiniz.

Akçay a geldiğinde benimkiyle gezelim. Lütfen.

Tolga KARACA link' Alıntı:
Akçay a geldiğinde benimkiyle gezelim. Lütfen.

Kıskanç adam. Haset obje.

ab hayırlı olsun.gündüz farın led miydi senin?Normal farlar da sarı degil sanırım ne taktırdın?

sallierim link' Alıntı:
ab hayırlı olsun.gündüz farın led miydi senin?Normal farlar da sarı degil sanırım ne taktırdın?

Sağolasın Deniz, gündüz farlarım mavi kaplı normal T20, kısa farlarım da Osram H7 Cool Blue Hyper White.

Geri