Aydınlatma sistemine önde ve arkada LED desteği. ((:

Ynt: Aydınlatma sistemine önde ve arkada LED desteği. ((:

GNSpower link' Alıntı:
Sağolasın Deniz, gündüz farlarım mavi kaplı normal T20, kısa farlarım da Osram H7 Cool Blue Hyper White.
tamamdır abi ben de birazdan video yukleyem senden esinlendim bir forum hizmeti yapayim dedim :)

Şahane olmuş Doğan! gaza gelecem yakında :D

GNSpower link' Alıntı:
Ben bütün bu işlemleri eş dost ile eğlence için yaptığımdan dolayı bir maliyet çıkmadı bana ama malzemelerin maliyeti gerçekten düşük. Ama sanırım işçilik bir yerde yaptırırsanız biraz tutar. ֖n taraftaki ledler için tamponun sökülmesi gerekti mesela. Ama bu işlerden anlayan bir arkadaşınız varsa kolaylıkla halledebilirsiniz.

Kafkaf , ustamıza selam söyle gelecem  ;D
Bu sefer baklava falan da götürecem kendisine..

Doğan sen sellektör yaparak insan öldürmeye, en iyi ihtimal kör etmeye ciddi ciddi niyetlisin galiba :)

yavuzozkan link' Alıntı:
Şahane olmuş Doğan! gaza gelecem yakında :D

Gel valla Yavuz, beğendiğine sevindim. ((:

zeybek35 link' Alıntı:
Kafkaf , ustamıza selam söyle gelecem  ;D
Bu sefer baklava falan da götürecem kendisine..

Söylerim gardaşım, gelde görüşelim hem.

DarthWider link' Alıntı:
Bak sonunda böyle bişey yaptırtacaksın gibi, yol vermeyen olunca uzunlarla hedef alıp, sellektörle areş ediceksin kesin çözüm :)

[img=800x550]http://i.hizliresim.com/wj589W.jpg[/img]

Selektör benim için bir tutku Kerem. Karşımdaki cisimlere hislerimi anlattığım bir roman gibi selektör. ((:

Lakin şu led bardan sonraki çözüm bu olabilir, gözünü almak yetmezse canını alırım tadında. (((:

Oldum olası sevmişimdir Selektörü :) ne güzel bir koldur çekersin kendine tüm hislerine tercüman olur. Bir de bixenon farların varsa off off bir çekersin kendine için rahatlar :)

Geri