Ayıp-yazık-günah!bu kadar da olmaz...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bimmer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ancak orjinali bukadar güzel olur .
Kendin yapabiliyorsan zaten en güzelide odur.
Yanlız adamları kazançlarından etmişsin .:alkis:

Kendi park sensörlerinden takılsın, işi kendileri yapsın diye yapıyolar. Onlar da maşallah adı sanı bilinmedik dandik sensörleri boyama dahil 200-250 ytl arası yapıyolar. Dışarıda 80 ytl ye park sensörü bulmak mümkün.

masallahh guzel arac allah kaza bela vermesın

97 yılında ilk arabam tavria adındaki ukrayna yapımı bir arabaydı,belki görmüşsünüzdür.Hemen hemen herşeyini kendim yapardım,tamponlarını hatta kapı eşiklerini bile boyardım,motor bakımını kendim yapardım,karbüratörü söker temizlerdim...Aynı şeyi bir sonraki arabam fiat uno'da da büyük ölçüde yapmıştım...

Ancak şuanki arabalarda artık bunların çoğunu yapmak bir risk teşkil ediyor.Zaten motora müdahale edebileceginiz pek birşey kalmadı.Boya konusundaysa eskisi gibi rahat degiliz.Yukarıda bahsettiğim arabalar siyah tamponluydu ve çok kolay boyanıyordu.Şu anki tamponlar plastik ve gövde rengi,büyük bir parçayı boyamak kolay olmaz.Ya ton diğer parcalardan acık ya da koyu olursa diye.Ayrıca taş izlerine de macun uygulamak-zımparalamak ve boyamak gerekiyor....

Sonuç olarak işimiz 10 sene öncesine göre çok daha zor ancak elimizden geliyorsa kendimiz yapmalıyız,bunun keyfi bile bambaşkadır...elinesağlık

Güzel olmuş,eline sağlık :alkis: Bence de Ankaradaki opelcilerin opan a falan gitmeleri hata.Zira deve yükü ile para istiyorlar :mad:

Geri