yok ben körü körüne savunmadım da ilk defa duydum konforsuz diyenini mercedes örneğini verdim çünkü daha konforlu olabilecek o araba vardır diye düşündüm sorun mercedesde değil yani haklısınız bi yerde tabi bizim daha önce bu tarz bir arabamız olmadı o yüzden bu yaştaki ve bu fiyattaki bu özelliklere sahip bir araç bilmiyorum fiyatı baz alırsak zaten daha konforlusunu bulamazsınız siz zamanında çok binmişsiniz vectraya hevesinizi almışsınız o yüzden artık tatmin etmiyo sizi sanırım biz daha yeni başladık
Eski arabam vectra B den sonra şimdi Vectra C kullanıyorum, vectra B genleri taşıyor...Direksiyon tepkileri süper değil, arkası zıplar, önü taktuk eder, fazla sert ancak yol tutuş,ses yalıtımı iyileştirilmiş, konfor daha iyileştirilmiş o kadar...Konfor ve yüksek teknolojili yer uçağı diyebileceğiniz bir araba konusunda ısrarcıysanız vectradan vazgeçin ben size 1999-2002 arası makyajlı Renault Laguna I 2.0 RXT öneririm, vectra C teknolojisi barındırıyor her ne kadar şasisi eski ve esnek olsa da, ancak her daim vectra B yi donundan çıkaracak kadar iyi arabadır, piyasası ucuz olduğundan kaliteyi ucuza alma imkanınız olur, tabi her şekilde eski araba...