:bir::bir::bir:
[MENTION=54867]EMRE[/MENTION]Ünan abide vectrayı itin gözüne sokmuş:rakir: Abi bu kadar mı bıktın arabadan:dil:
Ben 3 senedir biniyorum, memnunum. Şehir içinde hantal, kasislerde traktör sayılır. Uzun yolda binecekseniz tavsiye ederim. Şehir içinde kullanacaksanız mutlu etmez. Ayrıca bakımlarını, zamanında yaptırmanız doğru ustayı bulmanız lazım vs... Temiz bi vectraya uzun yıllar binersiniz, keyifte alırsınız. Oluşan arızalarda yansanayi parça kullanarak arızayı çözmez büyütürsünüz. Bu her araçta böyledir aslında.
Benim size önerim, kendi beğendiğiniz sevdiğiniz sahip olmak istediğiniz aracı almanız. Başkaları ne der, orası bozukmuş burası kötüymüş, Ahmet abi alma dedi olayına girersen içinden çıkamazsın. Herkes kendi zevkine göre tavsiyede bulunup ısrar edecektir. Onu alma bunu al diye. Ben başkalarını dinlemiş olsaydım şu anda 99 model broadway'e biniyor olurdum Gittim kendi zevkime göre hoşuma giden vectrayı aldım, mutluyum. Arıza çıksada severek yaptırıyorum
ben vectra b hastasıyım
206 almadan önce çok baktım ancak alayı yıkık olurmu bir arabanın yıkık olmayınıda uçuk paralar. açıkçası 2000 model 99 model arabaya 19 20 bin vermek bana mantıklı gelmiyor. o yüzden vectradan kaçtım. gerçi astra g'de ele düştü alayının km geri çekildi ve elektrik aksamı sorunlu olanlar. çok satılan aracın malesef en büyük sorunu. bakın bakalım yıkık mazda görebilir misiniz ? göremezsiniz satılmadı çok alanlarda senelerce kullandı tek elden yada max 3 elden alırsınız. ama astra vectra öylemi 10 tane kocası olan araçlar artık...