Babadan oğula OPEL

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan neonder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Buda mı gol değil be, budamı gol değillllll:))))

harika bir tablo

Rekord ya.Hemde meşhur turuncu rengiyle.Orginal her zaman her yerde geçer akçe derim hep.Bin kere maşallah Ender.

Harbiden ihtiyar daha sağlam duruyor maşallah :D

babanızın arabası gerçekten temiz ve orjinal ... teşekkürler

maşallah allah sizede arabalarınızada zeval vermesin. çok güzel bir fotoğraf. çok şanslısınız. herkeze böyle bir baba nasip olmaz. benimkide bmw cidir. ben doğduğumdan beri hep bmw alır. nezaman eve gelip ''ben arabayı değiştirdim'' dese heyecanla otoparka inerdim arabaya bakardım. ama hayal kırıklığı ollurdu :) ya yenisini almış olurdu yada 3 se 5, 5 se 7 serisi gibi kasa değişirdi.

Kadett gsi

Buda ilk arabam Kadett'in şimdiki hali.2008 de başladığım restorasyon halaa sürmekte..

Ekli dosyalar

• image.webp
    image.webp
    48.7 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleme:
Buda ilk arabam Kadett'in şimdiki hali.2008 de başladığım restorasyon halaa sürmekte..

Bak bunun resimlerini merak ettim. Neticede 2008 yılında başlanan bir tamir onarım söz konusu.

gerçek opel bunlar şimdikiler tırt vallahi...
saklanılası arabalar...bizim de valide arabaları sever...onun üniversite tabi ozamanlar fakülte zamanından kalan araba katalogları var kadett ler mantalar audi 80 ler birton acenta kataloğu.onları saklar hala eski 2002 bmw ler renault 12 gibi gibi...eski güzeldir,severim ;)

Bak bunun resimlerini merak ettim. Neticede 2008 yılında başlanan bir tamir onarım söz konusu.

Motoru a dan z ye yeniledim. Manifoltları kumladım.şarj ,marş yeni fakat bu 1.3:( bu sebepten bu motor şuan boşa çıktı. Sachs balatasına kadar takıldı .Yerine ise c 20 let düşünüyorum. Yapmışken tam yapayım...

Ekli dosyalar

• image.webp
    image.webp
    52.6 KB · Görüntüleme: 108
Geri