Babadan oğula OPEL

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan neonder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kolay gelsin ama sadece bir kaç kare ile kalmasın derim devamını beklerim şahsen.

attachment.php

Kolay gelsin ama sadece bir kaç kare ile kalmasın derim devamını beklerim şahsen.

attachment.php

Ön kaput amortisörlü olarak yapmıştım 2008 de. Ama bir özelliği bagaj amortisörlerinin ön kaputtada aynılarını kullanmam vede kaputa yada çamurluğa başka hiçbir delik açmamam olmuştu. Daha sonrasında yurtdışından gsı tampon, orjinal bosch farlar,gsi direksyon , gsi stoplar ve kapı lastiklerini aldım. Şimdi ise araca astra f torpidosu takmayı düşünüyorum. Fakat Ankarada çalışıp Çanakkaleye gittikçe bişeyler yapmak bi hayli zaman alıyor.

Ekli dosyalar

• image.webp
    image.webp
    63.4 KB · Görüntüleme: 34
helal olsun zor ve sabır isteyen bir iş. ben 2008den bugüne dayanamazdım :)

Hergün bindiğim bir Combom var. Onada bi hayli masraf etiiğim için genelde 2. Planda kalıyor kadett.Fakat ucuz bir kadett çıksın istemiyorum. Kapı pimlerini krom siboptan kestirip yerlerine rayba çektirdim. Kapılar inanılmaz güzel oldu.aracın şuanki çizgileri sıfır alınmış bir kadett ile aynı. Sanırım bu yaz sonu biraz daha bütçe ayırırsam bitirmiş olacağım.

Ekli dosyalar

• image.webp
    image.webp
    36.8 KB · Görüntüleme: 34
aralarında çok sıkı bir bağ olduğu bu fotoğrafta açıkca belli oluyor

Gsi

Boyadan çıktığı gün

Ekli dosyalar

• image.webp
    image.webp
    38.8 KB · Görüntüleme: 40
Umarım biraz vaktim olur toparlamak için:):)

ne güzel :) yalnış bilmiyorsam ascona araba :) benimde babam yurt dışından bi avukat getirdiğinde almıştı 3. opeliydi 86 model civarlarda opel mustafa diye tanınır 2005 te vefat etti şimdi benimde bi opel corsa'm var bu duygu antılmıyor yaşanıyor babadan oğula opel :) yalnız asconanında maşallahı var :)

gercek opelci bmw binicek parası olupta opele binendir. ;)

ne güzel :) yalnış bilmiyorsam ascona araba :) benimde babam yurt dışından bi avukat getirdiğinde almıştı 3. opeliydi 86 model civarlarda opel mustafa diye tanınır 2005 te vefat etti şimdi benimde bi opel corsa'm var bu duygu antılmıyor yaşanıyor babadan oğula opel :) yalnız asconanında maşallahı var :)

gercek opelci bmw binicek parası olupta opele binendir. ;)

Dostum araç Ascona değil Record, Asconanın bir büyük kasası.ascona vede Record Opelin sürdürmediği ama bizim halaa yürüttüğümüz modeller.Ağırlar , biraz fazla yakarlar, parçası biraz zor bulunur, ama en önemli özellikleri vazgeçilmez olmaları

Geri