bagaj hacmi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozgun88
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bilhassa evli arkadaşlar bagaj için ne derler?

• yetip artıyor

Oy: 2 9.5%
  • tam yetiyor

Oy: 13 61.9%
  • bagaj + içeride koyuyorum

Oy: 5 23.8%
  • sığamıyorum

Oy: 1 4.8%

• Kullanılan toplam oy
    21

ozgun88

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar evliyim ve 2013 astra hb 1.3 dizel almayı düşünüyorum ama bagaj olayı beni düşündürüyor fikrinizi almak istiyorum aracı en az 5 yıl ihtiyaç doğana dek değiştirmeyi düşünmüyorum. katılımınız için şimdiden teşekkür ederim :)

Ynt: bagaj hacmi

bagaj istiyorsanız sedan alın.hb araçtan bagaj beklentisi beklemek boşa olur.

Evliysen bagaj hacmi gayet yeterli, ama cocuk olursa bebek arabalari zaten bagaj büyüklüğünde olduğu icin kesinlikle yetmiyor. Arka koltuğuna da bebek koltuğu koyuyorsun geriye bi on koltuk bide arkada bir kişiye zar zor yeticek alan kalıyor, sonuçta 5 yıl icinde Allah kısmet ederse cocukta olabilir :)

Ben simdi ikinci el bi insignia sport tourer düşünüyorum bebekte olunca bagaj candir :)

Büyük bebek arabaları bagajı doldurur ama puset tarzı alırsanız büyük bavullarla bile çook rahat yetiyor ben puset kullanıyorum.

bagaj yeter ama şuna dikkat edin yeni çocuğunuz olduysa çocuk arabası kapalıyken ölçüsünü alıp bagajın içinde o ölçüyü karşılaştırıp öyle alın yoksa katiyen bagajı yetiştiremezsiniz hele yatağınıda katlayıp koyunca uzun seyahatlerde bebek arabasının boyutu baya önem kazanıyor.

ulas79 link' Alıntı:
bagaj yeter ama şuna dikkat edin yeni çocuğunuz olduysa çocuk arabası kapalıyken ölçüsünü alıp bagajın içinde o ölçüyü karşılaştırıp öyle alın yoksa katiyen bagajı yetiştiremezsiniz hele yatağınıda katlayıp koyunca uzun seyahatlerde bebek arabasının boyutu baya önem kazanıyor.

Cocuk düşünen arkadaslar uzun yola da çıkıyorsanız bagajda sorun yasamamak icin bebek arabası+portatif yatak ve mama sandalyesi 3'lusune cok dikkat etsinler :) genede  dikkat etseniz bile bagaj sorununu mutlaka yasayacaksınız ve iste o zaman aile arabası kavramı sizin icin daha cok şey ifade edicek :)

teşekkür ederim arkadaşlar birde rica etsem astra j HB kullanan arkadaşlar mümkünse DOLU BAGAJLARINI fotograflayabilirler mi??? güzel bi görüş açısı katacaktır diye düşünmekteyim HB alacak arkadaşlara

ozgun88 link' Alıntı:
teşekkür ederim arkadaşlar birde rica etsem astra j HB kullanan arkadaşlar mümkünse DOLU BAGAJLARINI fotograflayabilirler mi??? güzel bi görüş açısı katacaktır diye düşünmekteyim HB alacak arkadaşlara

Başlığı görünce aklıma daha önce forumda paylaştığım bir video geldi.  lampp
Yaklaşık bir sene önce paylaştığımdan bulması zor oldu ama yararlı olacaktır.  :)

http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?topic=4483.0

Edit: Video youtube kullanıcısı tarafından gizlenmiş.  :(

MeRt link' Alıntı:
Başlığı görünce aklıma daha önce forumda paylaştığım bir video geldi.  lampp
Yaklaşık bir sene önce paylaştığımdan bulması zor oldu ama yararlı olacaktır.  :)

http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?topic=4483.0

Edit: Video youtube kullanıcısı tarafından gizlenmiş.  :(

tam ihtiyacım olan şey cok tşk ederim fakat video AևILMIYOR  :(

Geri