Bağaj kilit mekanizması sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yms1827
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yms1827

Kayıtlı Kullanıcı
66-Yozgat
Merhabalar aracımın bagajı durduk yere ters çalışmaya başladı kapılar kitli iken bagaj kilidi açılıyor açıkken kitleniyor nasıl düzeltebilirim şimdiden teşekkürler

bagaj merkezi kilit motorunun + ve - uçlaını yer değiştirin....

• Beğen
Tepkiler: smihci ve Kaan.
Yani bagaj kilit motoru kapali yerde başka bir yolu varmi

Arabada alarm varmı sonradan takılan

Direksiyonun altına eğil bak siyah kara kutu gibi bişeu varmı varsa bi sök bakalım kendin kitlemeue çalış kitlenicekmi

Direksiyonun altına eğil bak siyah kara kutu gibi bişeu varmı varsa bi sök bakalım kendin kitlemeue çalış kitlenicekmi
arabada alarm yok diye biliyorum hocam kutunun kumandası yoktu değiştik arabayı ilk aldığımız zamanlarda o zaman kutu yokken manüel kitlenip açılıyordu acaba kutudan bagaja giden kabloları ters çevirsem olurmu

• Beğen
Tepkiler: Ahmetcan34
Aracı kilitleyince açık kalıyorsa araç kilitliyken bagaj kilidinin soketini söküp aracın kilidini açın ve bagaj motorunu soketinn tekrar takıp kilitleyince bakalım bu şekilde düzelecek mi

• Beğen
Tepkiler: 06Berkay
arabada alarm yok diye biliyorum hocam kutunun kumandası yoktu değiştik arabayı ilk aldığımız zamanlarda o zaman kutu yokken manüel kitlenip açılıyordu acaba kutudan bagaja giden kabloları ters çevirsem olurmu
Sorun kutuda bagajda bişey yoktur bendede aynısı oldı

Şimdilik birşey denememiştim bi deniyim

Geri