Bagajdaki eşyaları sabitlemek ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mhakkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
herhalde aracın altında takoz niyetine koymak içndir..yoksa opelcilerin öyle şeylerle işi olmaz dimi :)

herhalde aracın altında takoz niyetine koymak içndir..yoksa opelcilerin öyle şeylerle işi olmaz dimi :)

olmaz olur mu? o kadar kör sağır şöför varken çok lazım oluyo ama hiç kullanmadım.:):good:

Nereye denk getirisen oraya tak.Özellikle Corsa'ların arka hoperlör altına denk gelen kısım çok müsaitti mesela.İlla ki müsait bir yer vardır Vectra'larda da...

bende BY_Corsa nın kullancığı fileden kullanıyorum. Sabitleme yeri olarak ta, arka koltukları öne yatırdığında, koltukların kapandığında kancalarının takıldığı 4 köşede birer halka şeklinde demir parçası var. onlara bağladım. Çokta güzel oldu.

Nereye denk getirisen oraya tak.Özellikle Corsa'ların arka hoperlör altına denk gelen kısım çok müsaitti mesela.İlla ki müsait bir yer vardır Vectra'larda da...

Benimde aracımda böyle bir sorun var. Daha önceki vectram da karşılıklı iki tarafta kancaların takılabileceği şaseye monteli noktalar mevcuttu, ancak astramda öyle bir şey göremedim, sanayiye gidip de şaseye monte ettirerek zarar vermek istemedim. Söylemiş olduğun kancalar var, ancak astra g için nereye takabileceğim hakkında yardım edersen sevinirim. Ben takacak bir yer bulumadım. Her gün bir kaç defa bagajımda zorunlu gezen malzemeleri yerleştirmekten sıkıldım. :)

bu kancaların uçlarını nereye takcaz. bende var bu kancalardan. :confused:

bildiğim kadarıyla vectraların bagajında bu kancaların ucunun takılabileceği halkalar var bagaja iyice bir bak derim bizim araçta mevcut sonradan yapılma değildir herhalde:D :D :D

bende bütün malzemeleri bi kova ya doldurdum . kovayıda kancalı lastikle bagajın sol tarafında ilk yardım çantasını tutturdugumuz lastiklere taktım . şimdilik sorun yok. (Opel Astra)

Geri