Bagajdaki eşyaları sabitlemek ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mhakkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende küçük malzemeleri bir kovaya doldurdum ancak, onun yanında kocaman bir piknik kutusu, alet edavat kutusu, kar zinciri, uçak çekme halatı (araç için kullanıyorum) yani kısacası bagajın 4/2'sini kaplayacak malzemeler mevcut o yüzden bir köşeden bir köşeye kaplamam gerek,
ancak şaseyede zarar vermek istemiyorum ama bağlantı noktaları göremedim.

bende küçük malzemeleri bir kovaya doldurdum ancak, onun yanında kocaman bir piknik kutusu, alet edavat kutusu, kar zinciri, uçak çekme halatı (araç için kullanıyorum) yani kısacası bagajın 4/2'sini kaplayacak malzemeler mevcut

benimde aracımda kocaman bir spor çantası içinde bir sürü malzeme duruyordu, sonra araçtaki extra yük miktarının yakıta etkisini hatırlatan bir yazıyı okuduktan sonra sadece zorunlu bulunması gerekenler ve çok gerekli olanları bıraktım.kalanları aldım bagajdan.hem bagajda yer açıldı hem araç hafifledi :)

benimde aracımda kocaman bir spor çantası içinde bir sürü malzeme duruyordu, sonra araçtaki extra yük miktarının yakıta etkisini hatırlatan bir yazıyı okuduktan sonra sadece zorunlu bulunması gerekenler ve çok gerekli olanları bıraktım.kalanları aldım bagajdan.hem bagajda yer açıldı hem araç hafifledi :)

ilgin için teşekkür ederim ancak, benim aracımın bagajında olmazsa olmazlar mevcut ve bagajımdakilerin yakıta pek bir farklılık getirmeyeceğini sanıyorum, büyüklükleri mevcut ancak ağırlıkları pek yok :)

benim bagajta önceden kova vardı fakat devriliyordu..şimdi sepet aldım içinde yangın tüpü,antifirizli su,deterjanlar,ilkyardım çantası herşey mevcut çokta düzenli duruyor..

fotograf03hp5.jpg

Oto marketlerde 15-20 YTL ye altı çırt çırt bantlı halı tipi çantalar var. Onlar ihtiyacını karşılar sanırım.

Geri